Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1549)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1549)
    • 5 Star(1469)
    • 4 Star(64)
    • 3 Star(11)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2020

    Small and convenient size, QC3 for mobile and charging by typeC at 20Watts. Just a small complaint find Blitzwolf you have such nice cables put and give one as a gift !!!! Μικρό και βολικό μέγεθος, QC3 για το κινητό και φόρτιση από typeC στα 20Watts. Μόνο ένα μικρό παράπονο βρε Blitzwolf έχεις τόσο ωραία καλώδια βάλε και δώρο ένα!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • admin
    AU
    28/04/2021

    Jeden z najlepszych baterii jakie znajdziesz, to jest mój drugi i jest nawet lepszy niż stary. Ładuje się bardzo szybko i podobnie nie zajmuje zbyt długo, aby go ponownie naładować. Mój drugi nie spadł pod względem mocy i jego 3 lat To takie sprytne, poręczne i przenośne! Kolejny genialny produkt Blitzwolf!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2019

    The package was in good condition and shape. The product was tested being charged and charging my phone. I have Samsung a70 so I think it lasts for two full charges. The charging time of both the device and my phone afterwards was I think what it should be. Fast charging was OK with both micro USB and type C cables. As about it's size , it's quite slim and having it under my phone during charging was like having two phones connected and stacked together.... Overall it's a good product in good price.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2019

    Pica das galáxias carrega muito rápido!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2019

    Είναι πολυ καλο αλλα αν είχε και ενα καλώδιο type c θα ήταν φοβερό

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Powebank przybył z Francji w 13 dni. Oprócz samego urządzenia zestaw zawiera kabel do ładowania, około 20 cm. Obciążenie 50–60%. z żądanych 10000 mAh w rzeczywistości 8900 mAh. Czas pełnego naładowania od 0 do 100 zajmował 6 godzin 20 minut (patrz zdjęcie). Masa i wymiary są małe, tj. Do celów, dla których powerbank został przejęty, nadaje się w pełni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2019

    Esse produto é muito bom! Super válido para carregar dispositivos compatíveis! E o preço ajudou bastante a torná-lo válido para se adquirir!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Doszły do mnie, że najbardziej oczekiwałem od mojej przenośnej ładowarki. Teraz mogę podróżować bez obaw, przenośna ładowarka znacznie to ułatwi. Dostarczenie produktu przybyło bardzo szybko tutaj w Brazylii Bangu należy pogratulować szybkiej dostawy przed czasem. Polecam kupić produkt w sklepie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonała przenośna ładowarka! Nie znałem produktów BlitzWolf, ta marka zdobyła tylko punkty u mnie! Produkt jest prosty, robi doskonale to, co zostało zrobione. Szybkie ładowanie jest świetne, gdy widzisz urządzenie już w pełni naładowane. Mam w sobie wszystko, nawet kontrolę nad Ps4. To było 18 dni roboczych, aby dostarczyć do Recife/ PE. Polecam ten produkt!, Ale w przypadku, gdy różnica zakupu jest niewielka do 20.000mha zalecam zakup jednego z wyższej pojemności, aby uzyskać więcej ładunków, warto podkreślić, że będzie cięższy wtedy decyzja jest twoje rsrs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt działa tak, jak powinien. Port usb c jest dwojakim sposobem korzystania z niego do ładowania powerbanku lub do ładowania innych urządzeń zewnętrznych. Skrzynia jest wykonana z tworzywa sztucznego, więc można ją łatwo zarysować. To jest dobre w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$25.99
    • US$59.99
    • US$38.10
    • US$329.99
    • US$75.89
    • US$72.99
    • US$37.99
    • US$179.99
    • US$37.99
    • US$45.99
    • US$65.99
    • US$32.99
    • US$82.99
    • US$26.99
    • US$29.99
    • US$52.99
    • US$29.99