Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1049)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1049)
    • 5 Star(991)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Jeden z najlepszych baterii jakie znajdziesz, to jest mój drugi i jest nawet lepszy niż stary. Ładuje się bardzo szybko i podobnie nie zajmuje zbyt długo, aby go ponownie naładować. Mój drugi nie spadł pod względem mocy i jego 3 lat To takie sprytne, poręczne i przenośne! Kolejny genialny produkt Blitzwolf!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Z powodu braku czasu obciążenia i pojemności, na pierwszy rzut oka widzimy, że jest to „bank mocy" zadbany w jego wykonaniu. Dobry plastik z dobrym dotykiem. - Z jednej strony przypomina nam o danych akumulatora zarówno dla wejścia jak i wyjścia. - Posiada trzy „usta": gniazdo USB A, prąd, wejście typu micro USB oraz typ C, który może być używany zarówno dla wejścia, jak i wyjścia. - Po jednej stronie ma przycisk zasilania, a po drugiej wskaźnik napełnienia akumulatora z maksymalnie czterema diodami LED. - Z jednej strony posiada również szczelinę do powieszenia baterii na kablu do łatwego transportu. Z drugiej strony odbiór produktu był w połowie czasu przewidzianego, więc perfekcyjna obsługa klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, doskonałej jakości materiał i projektant, produkt lakierowany, dobrze chroniony, solidne opakowanie, Gratulacje dla Banggood za zmianę opakowania produktów. Zamówienie zrealizowane w dniu 15.01 i dostarczone w dniu 13.02.2021 r., łącznie 29 dni roboczych do daty dostawy Bahia (Brazylia). Oczywiście, zrobię nowe zakupy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    Doszły do mnie, że najbardziej oczekiwałem od mojej przenośnej ładowarki. Teraz mogę podróżować bez obaw, przenośna ładowarka znacznie to ułatwi. Dostarczenie produktu przybyło bardzo szybko tutaj w Brazylii Bangu należy pogratulować szybkiej dostawy przed czasem. Polecam kupić produkt w sklepie Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt działa tak, jak powinien. Port usb c jest dwojakim sposobem korzystania z niego do ładowania powerbanku lub do ładowania innych urządzeń zewnętrznych. Skrzynia jest wykonana z tworzywa sztucznego, więc można ją łatwo zarysować. To jest dobre w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Świetny bank energii. Bardzo ładny projekt i niezbyt ciężki. Ogólnie świetny wybór. Był z kablem zasilającym Micro USB do ładowania powerbanku. Ładuje mój telefon bardzo szybko. Świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Dostarczone z brytyjskiego magazynu. Może szybko ładować Redmi Note 8 Pro około półtora razy. Ładowanie powerbanku zajmuje trochę czasu nawet przy użyciu 18w szybkiej ładowarki - około 3 godzin. Ogólnie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Przedmiot jest bardzo dobry i ma przystępną cenę. Jego rozmiar jest podobny do telefonu komórkowego i sprawia, że powerbank jest bardzo praktyczny w użyciu. Jestem z tego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Zajęło mi trochę czasu, żeby tu dotrzeć. Produkt jest doskonały. Jednak paczka wysyłkowa pozostawia do życzenia, nie miał ani plastiku balonowego do ochrony, opakowanie produktu zostało uszkodzone.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2020

    Doskonały produkt znanej firmy, ale powolny transport... Zakończ dobrze, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 892
    • Ft16 789
    • Ft23 746
    • Ft8 243
    • Ft44 676
    • Ft46 476
    • Ft7 961
    • Ft7 494
    • Ft17 389
    • Ft7 194
    • Ft13 491
    • Ft20 987
    • Ft31 513
    • Ft38 979
    • Ft9 593
    • Ft23 926
    • Ft7 194
    • Ft35 681