Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1103)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1103)
    • 5 Star(1044)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/04/2021

    Jeden z najlepszych baterii jakie znajdziesz, to jest mój drugi i jest nawet lepszy niż stary. Ładuje się bardzo szybko i podobnie nie zajmuje zbyt długo, aby go ponownie naładować. Mój drugi nie spadł pod względem mocy i jego 3 lat To takie sprytne, poręczne i przenośne! Kolejny genialny produkt Blitzwolf!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    Z powodu braku czasu obciążenia i pojemności, na pierwszy rzut oka widzimy, że jest to „bank mocy" zadbany w jego wykonaniu. Dobry plastik z dobrym dotykiem. - Z jednej strony przypomina nam o danych akumulatora zarówno dla wejścia jak i wyjścia. - Posiada trzy „usta": gniazdo USB A, prąd, wejście typu micro USB oraz typ C, który może być używany zarówno dla wejścia, jak i wyjścia. - Po jednej stronie ma przycisk zasilania, a po drugiej wskaźnik napełnienia akumulatora z maksymalnie czterema diodami LED. - Z jednej strony posiada również szczelinę do powieszenia baterii na kablu do łatwego transportu. Z drugiej strony odbiór produktu był w połowie czasu przewidzianego, więc perfekcyjna obsługa klienta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Produkt zgodnie ze specyfikacją reklamy, doskonałej jakości materiał i projektant, produkt lakierowany, dobrze chroniony, solidne opakowanie, Gratulacje dla Banggood za zmianę opakowania produktów. Zamówienie zrealizowane w dniu 15.01 i dostarczone w dniu 13.02.2021 r., łącznie 29 dni roboczych do daty dostawy Bahia (Brazylia). Oczywiście, zrobię nowe zakupy. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Produkt działa tak, jak powinien. Port usb c jest dwojakim sposobem korzystania z niego do ładowania powerbanku lub do ładowania innych urządzeń zewnętrznych. Skrzynia jest wykonana z tworzywa sztucznego, więc można ją łatwo zarysować. To jest dobre w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Dostarczone w ciągu jednego tygodnia. Pojemność teoretyczna wynosi 37Wh (1000mAh@3.7V). Informacje te nie były jednoznaczne z opisem. Instrukcja obsługi nie jest zbyt informacyjna, chciałbym wiedzieć kolor LED, który oznacza... Myślę, że pomarańczowy kolor może oznaczać tryb szybkiego ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Świetny bank energii. Bardzo ładny projekt i niezbyt ciężki. Ogólnie świetny wybór. Był z kablem zasilającym Micro USB do ładowania powerbanku. Ładuje mój telefon bardzo szybko. Świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Dostarczone z brytyjskiego magazynu. Może szybko ładować Redmi Note 8 Pro około półtora razy. Ładowanie powerbanku zajmuje trochę czasu nawet przy użyciu 18w szybkiej ładowarki - około 3 godzin. Ogólnie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Produkt jest doskonały. Ładunek jest bardzo szybki więc polecam ten model, ponieważ ma dobrą jakość bild i był bardzo mądry. Miałem wcześniej trzy powerbanki, ale są bardzo wolne. Ten jest szybki i fajny. Blitzwolf mają najlepszą jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Wszystko w porządku, przyzwoity poziom materiału. Komfortowo zaspokaja zapotrzebowanie na energię awaryjną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Doskonała przenośna ładowarka! Nie znałem produktów BlitzWolf, ta marka zdobyła tylko punkty u mnie! Produkt jest prosty, robi doskonale to, co zostało zrobione. Szybkie ładowanie jest świetne, gdy widzisz urządzenie już w pełni naładowane. Mam w sobie wszystko, nawet kontrolę nad Ps4. To było 18 dni roboczych, aby dostarczyć do Recife/ PE. Polecam ten produkt!, Ale w przypadku, gdy różnica zakupu jest niewielka do 20.000mha zalecam zakup jednego z wyższej pojemności, aby uzyskać więcej ładunków, warto podkreślić, że będzie cięższy wtedy decyzja jest twoje rsrs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 205
    • Ft3 785
    • Ft29 731
    • Ft7 164
    • Ft3 154
    • Ft13 572
    • Ft1 891
    • Ft11 599
    • Ft3 154
    • Ft3 470
    • Ft5 680
    • Ft7 258
    • Ft16 730
    • Ft5 680
    • Ft14 204
    • Ft8 710
    • Ft18 940
    • Ft5 364