Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/04/2021

    Zamówienie przybyło w 38 dni roboczych i 26 dni roboczych, wszystko w porządku jak opisano w akcie zakupu minusem było to, że Banggood deklarował 12 dolarów więcej, nawet tak, że dochody federalne opodatkowane 186 królów plus to nie wina Banggooda. Uwagę dla nas klientów, Power Bank BW-p14 BlitzWolf i doskonałej jakości dobrze zbudowany kompakt nawet 20000mh akumulator doskonały zakup...

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Excelente, muito bonita e eficiente. Mais uma vez surpreendido pela qualidades dos produtos da Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Bardzo piękny produkt. Bardzo wytrzymały i ciężki. Totalna satysfakcja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    Mam Oneplus 8 Pro i idealnie pasuje do protokołu ładowania WARP. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Dobrze, dotarł bardzo szybko, próbowałem i ładowałem około półtorej godziny i nawet nie majstrował przy zasilaniu powerbanku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    I had to wait too long for this product to arrive!! But it works great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Obudowa jest solidna i dobrze skonstruowana, a opakowanie ma znaczną masę, co wskazuje na to, że do produktu dobrano dobre komórki. Przycisk miernika poziomu ładowania jest całkowicie przerwany, przez co niezauważalne naciśnięcia są mało prawdopodobne. Moja jedyna skarga jest taka, że odczyt poziomu mocy w mojej jednostce jest bardzo niewyraźny, a lampa wskaźnika 3 ampułek nie oświetla, mimo że opakowanie pobiera 3 ampery z mojej ładowarki/zasilania - tak samo jak łamanie umowy i polecam - szczególnie jeśli potrzebujesz Dobre oddzielenie między portami wyjściowymi, jak dla mojego konkretnego zastosowania.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Arrived after 2 months and 10 days after being shipped. For Oneplus 8 Pro the phone shows only Fast Charging, not Warp Carging, but with Ampere I measured 3300mAh charging power both with Oneplus cable and a random short cable. Would recommend 5*

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Właśnie otrzymaliśmy produkt w ręce; zajęło to około tygodnia. Wygląda świetnie, chociaż jest to rodzaj magnesu na odciski palców haha. Ale ogólnie, ma wygląd premium. Mogę ładować ze wszystkimi ładowarkami niskiego i średniego napięcia, duży plus. Nie mogę się doczekać, żeby sprawdzić mój laptop, kiedy będę miał port C-C. Oprócz tego, działa idealnie z moim telefonem z szybkim ładowaniem. Szczęśliwi z tego w całym :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    Ładuje mój Mac i mój HP latop 45 i 60 W. Zdolny do ładowania prawie wszystko. Zwarta, lekka i wcale nie ciepła. Charing PB jest również szybkie z 60 odpadów, myślę, że wszystkie rodzaje ładowania są obsługiwane. QC, Ssamsung, Iphone. Obudowa jest plastikowa- ale bardzo dobra nie potrafi określić, czy jego plastik czy metal, czując się bliżej metalu. Zalecane do kupienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft15 738
    • Ft68 328
    • Ft8 980
    • Ft11 445
    • Ft18 876
    • Ft10 219
    • Ft11 802
    • Ft5 006
    • Ft14 664
    • Ft8 050
    • Ft5 263
    • Ft37 167
    • Ft6 811
    • Ft21 680
    • Ft3 404
    • Ft10 528
    • Ft8 980
    • Ft4 993