Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(363)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(363)
    • 5 Star(336)
    • 4 Star(19)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    SK - Produkt dorazil v poriadku a bez problémov. Blitzwolf ma op äť presvedčil že vyrába skvelére. Powerbanka s podporou Szybkie ładowanie 3 a ešte k tomu aj bereôtové nabíjanie o ciszę 15Wat. Bezdrôtové nabíjanie funguje perfektne na mojich hodinkách Huawei ogląda GT2 Pro. Powerbanku samozrejme odpor --- am nabíjaï USB-C káblom a nabíjačkou o výkone aspoň 18Wat. Dobrá práca Blitzwolf. •A co z Banggoodem. ENG - Produkt przybył w porządku i bez problemów. Blitzwolf znów mnie przekonał, że robi świetne produkty. Power bank z obsługą Quick Charge 3, a także bezprzewodowe ładowanie o mocy 15W. Bezprzewodowe ładowanie działa idealnie na moim zegarku Huawei GT2 Pro. Oczywiście zalecam ładowanie Powerbank kablem USB-C i ładowarką o mocy co najmniej 18W. Dobra robota Blitzwolf. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Zamówienie przybyło stosunkowo szybko, wszystko zgodnie z opisem w momencie zakupu, Power Bank Blitz Wolf BW-P13 świetny produkt, wraz z szybkim ładowaniem Quick Charge 3.0 przez kablówkę i do 15W przez bezprzewodową indukcję, bardzo ładny powerbank dobrze wykończony, Bardzo dobrej jakości produkt...Banggood wydaje bardzo wiarygodne komentarze strony internetowej i pełną uwagę do nas klientów...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Pierwsze wrażenie jest dobry produkt materiał i konstrukcja są dobre, wypróbowane z LG G6 bezprzewodowe ładowanie działa, wystarczy znaleźć odpowiedni punkt, aby telefon aktywował ładowanie. Jedyną krytyczną uwagą jest to, że powierzchnia, na której jest umieszczony telefon, jest lekko zaokrąglona, a telefon nie jest szczególnie stabilny. Jednak jest pokryty gumowaną tkaniną, całość działa. Nie mam jeszcze parametrów, aby móc ocenić moc jest żywotność baterii.Na razie wydaje mi się to dobry produkt za cenę.Do wykonania są dwa USB z których jeden i wysoka moc do szybkiego ładowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przedmioty otrzymane pomyślnie. Podwózka była szybka jak zawsze. Byłem opodatkowany, ale ponieważ zapłaciłem ubezpieczenie skontaktowałem się już z Banggood i proces zwrotu już się rozpoczął. Pudełka są trochę pogniecione, ale produkt wewnątrz jest w idealnym stanie i działa dobrze. Jestem fanem Blitzwolfa, ale teraz z moją stopą za robotem sprzątającym zatrzymał się na 5 miesiącach i nie wrócę z Blitzwolf ani Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Zakup dokonany na 14/09 dostawy wykonane 29/09, 15 dni z rzędu, ultra szybko!!! Przybyli dobrze zapakowane i żadnych awarii, nie postawiono mi zarzutów. Odnośnie produktu: Bardzo ładny i dobrze wykończenie, mały i łatwy do przenoszenia, zrobiłem test obciążenia indukcyjnego, ten idealny, przenosi się bardzo szybko.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Well packed and arrived in time. Superb quality and top/bottom fabric gives nice and soft touch. All outputs as wireless charging are working + display is clear. Highly recommended. Thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Item arrived after a 3days longer than estimated journey (EU Priority Mail) from CZ yesterday. Ordered 2021-03-28 10:24 arrived 2021-04-07 16:33 Wireless charger tested with IPhone 11 / Xr / Samsung S9 / S7. + Carging 91% at arrival. - Surface on top not flat. Phone will swing on top of device.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Naprawdę piękne i funkcjonalne urządzenie zakochałem się w Power bank i bezprzewodowej ładowarce nienagannej jakości i przybyło super szybko 12 dni gratulacje Banggood Blitzwof

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Zajęło mi trochę czasu, żeby tu dotrzeć. Pomimo tego, że został wysłany w 24 godziny, zajęło to ponad miesiąc. Sam produkt wygląda dobrze, jest piękny jak na zdjęciach, ale zobaczmy na dłuższą metę, czy wytrzyma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Porządek przybył bardzo szybko! Dobrze zapakowane i bez widocznych wad. Dobrze gotowy produkt. Codzienne korzystanie z drzwi i ładowanie indukcyjne (chociaż to dużo grzeje smartfona)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 534
    • Ft21 189
    • Ft3 500
    • Ft20 278
    • Ft4 892
    • Ft48 436
    • Ft25 173
    • Ft5 144
    • Ft7 566
    • Ft17 556
    • Ft13 620
    • Ft39 354
    • Ft10 442
    • Ft11 186
    • Ft9 685
    • Ft7 338
    • Ft24 156
    • Ft3 494