Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1136)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1136)
    • 5 Star(1086)
    • 4 Star(39)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/08/2021

    Właśnie to dostałem. Wykonałem rozkaz 08/7, przybyłem dziś 03-08. Trzeba było czasu, żeby wysłać go tutaj z Chin. Kiedy go wysłali, szybko się zjawił. Myślę, że 10 dni roboczych. Szybko przeszedł przez odprawę celną i nie zostałem oskarżony. Przybyło ok. Bardzo dobrze zapakowane. Bez zadrapania i zadrapania. Jak tylko dotarł, podłączyłem kabel typu C i już naładowano go do telefonu. Świetne pierwsze wrażenia. Mam nadzieję, że tak zostanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Produkt ma wyjątkową jakość, bardzo piękny i nowoczesny design, ale warto podkreślić, że jest bardzo ciężki. Ale nic, co przeszkadza lub przeszkadza. Szybkość ładowania mnie zaskoczyła, pracuję z elektroniką w moim biurze i w pracy, i w ciągu dnia, kończy się nie dźwigając mojego sprzętu, i ten powebank zaoszczędził dużo!! Mój instagram: @Rah_lopes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dzisiaj 22/02/2021 Po 4 miesiącach problemów z wysyłką nie z Banggood, dostawa została zakończona. Bank energii był bezpieczny i dzięki Banggoodowi. Bardzo polecam. Na koniec wielkie podziękowania dla zespołu wsparcia Banggood za wysoki poziom profesjonalizmu i pomoc w rozwiązaniu problemów misji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Wielki pogłosek. Sprawna pojemność 20 000 mA*h. W użyciu od 5 miesięcy. Przyspieszone ładowanie telefonu działa dobrze. Nie ma żadnego problemu. Polecam urządzenie!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Szybkie ładowanie z dużą ilością portów i nie bardzo ciężkie, ale solidne. Działa doskonale, dobrze przez kilka miesięcy, ale teraz mam problemy z ładowaniem powerbank, ale obsługa klienta jest bardzo pomocna i Blitzwolf daje 18 miesięcy gwarancji producenta, więc nie martw się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Pojawił się bardzo szybko, w doskonałym opakowaniu. Doskonała jakość! Jeszcze nie próbowałam. Czy to wygląda na bardzo dobry produkt? Kiedy spróbuję, napiszę kreteński? BANGGOOT gratuluje produktom?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Small and compact size, large capacity, Blitzwolf quality. It supports fast device charging protocols but also for charging. A small complaint, they could include a hybrid cable with microUsb and typeC from these nice ones sold by Blitzwolf itself or even a typeÇ. Μικρό και μαζεμένο μέγεθος, μεγάλη χωρητικότητα, ποιότητα Blitzwolf. Υποστηρίζει γρήγορα πρωτόκολλα φόρτιση συσκευών αλλά και για την φόρτιση του. Ένα μικρό παράπονο, μπορούσαν να συμπεριλάβουν ένα υβριδικό καλώδιο με microUsb και typeC από αυτά τα ωραία που πουλάει η ίδια η Blitzwolf ή έστω ένα typeÇ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Naprawdę dobra jakość! Jest trochę ciężki, ale to się spodziewane za 20000 mah powerbanku. ładowanie telefonu z Androidem w szybkim ładowaniu (przy użyciu mojego oryginalnego kabla)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Received product today which was exactly one week. Very happy about the quick and swift delivery. Packaging was great and product was as described in catalogue. Thankyou Banggood for the great service. 😀

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Produkt dotarł w dobrym stanie. Bardzo szybka dostawa. (ang.). To działa w porząsiu. Trochę cięższy, ale nie boli. Będzie ładować dwa urządzenia na raz. Szybkie ładowanie QC3,0 działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$25.39
    • US$57.49
    • US$30.02
    • US$30.99
    • US$47.34
    • US$17.31
    • US$49.99
    • US$189.99
    • US$105.09
    • US$76.22
    • US$27.59
    • US$18.99
    • US$59.99
    • US$24.99
    • US$32.99
    • US$43.69
    • US$26.55
    • US$64.99