Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(955)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(955)
    • 5 Star(915)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Dobrej jakości produkt i bardzo wytrzymały, dla tych, którzy kupują pozostań podłączony pq nie ma ładowania indukcyjnego, jest ciężki, ale jest to uzasadnione jako powerbank 20 000mah. Został wysłany 17 września, a dotarł 29 września, mega szybko po produkt wysłany z Chin, lepszy niż brazylijska poczta.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przedmioty otrzymane pomyślnie. Podwózka była szybka jak zawsze. Byłem opodatkowany, ale ponieważ zapłaciłem ubezpieczenie skontaktowałem się już z Banggood i proces zwrotu już się rozpoczął. Pudełka są trochę pogniecione, ale produkt wewnątrz jest w idealnym stanie i działa dobrze. Jestem fanem Blitzwolfa, ale teraz z moją stopą za robotem sprzątającym zatrzymał się na 5 miesiącach i nie wrócę z Blitzwolf ani Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Το προϊόν έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ελπίζω να καλύψει της ανάγκες μου Η χρόνο αποστολής υπερβολικά μεγάλος 3 εβδομάδες αν και ήταν από Ευρωπαϊκή αποθήκη που έλεγε χρόνος παράδοσης; 1 εβδομάδα The product has excellent build quality and I hope it meets my needs Shipping time too long 3 weeks even though it was from a European warehouse that said delivery time? 1 week

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Bardzo dobry Power Bank 20 000mah jest świetny,2 wejścia,3 wyjścia.Obsługuje szybkie ładowanie QC około 3, 0 i pozwala na szybsze ładowanie.tel Xiaomi Mirage 10 ładowane z 50% w ciągu 1 godziny, co jest wystarczająco dobre do ładowania z Power Bank!.Przy ładowaniu telefonu lub urządzenia umożliwiającego szybkie ładowanie, jedna lampa świeci na zieleń Jest trochę cięższa, Ale przy pojemności 20 000 to jest w porządku.Co więcej, błyskawica dostawa do Czech - 3 dni to fantastyczne!!!Dziękuję Banggood!!!! Świetna robota... Vladislav K. CZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2020

    Działa, ale jego jedyne 18W mocy w skrócie, nie obsługuje ładowania i wyłączania powerbanka jednocześnie, oto mój film o tym punkcie : https://www.youtube.com/watch?v=VdGlUp4zF40

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Produkt ma wyjątkową jakość, bardzo piękny i nowoczesny design, ale warto podkreślić, że jest bardzo ciężki. Ale nic, co przeszkadza lub przeszkadza. Szybkość ładowania mnie zaskoczyła, pracuję z elektroniką w moim biurze i w pracy, i w ciągu dnia, kończy się nie dźwigając mojego sprzętu, i ten powebank zaoszczędził dużo!! Mój instagram: @Rah_lopes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dzisiaj 22/02/2021 Po 4 miesiącach problemów z wysyłką nie z Banggood, dostawa została zakończona. Bank energii był bezpieczny i dzięki Banggoodowi. Bardzo polecam. Na koniec wielkie podziękowania dla zespołu wsparcia Banggood za wysoki poziom profesjonalizmu i pomoc w rozwiązaniu problemów misji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Chciałem co najmniej 20000mAh dużego Powerbanka, który jest zdecydowanie obsługiwany z QC 3.0 i to do ładowania Powerbank, jak również do ładowania urządzeń. Obaj tu pracują. Istnieją 2x USB-A do ładowania urządzeń z 18W każdy. 1x USB-C do ładowania Powerbanku i do ładowania urządzeń również 18 watów. A kiedyś Micro-USB również do ładowania Powerbank 18 watów. Jakość jest, jak zwykle z Blitzwolf, bez zarzutu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Używam go od miesiąca, a produkt zapewnia to, co obiecuje w ładowaniu i szybkim ładowaniu nawet na IOS. Jest trochę ciężki i cały dzień ładuje, ale jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Izmos darab, a súlya alapján vszeg tudja is a ráírt kapacitást. Mondjuk a Blitzwolf elég korrekt szokott lenni, odafigyel a dolgokra. Ez is egy szépen összerakott termék, pontos illeszkedések, sorjamentes. A megszokott Blitzwolf miőség!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5,859
    • Ft4,933
    • Ft6,167
    • Ft5,550
    • Ft10,178
    • Ft2,157
    • Ft14,929
    • Ft4,069
    • Ft2,474
    • Ft70,957
    • Ft7,401
    • Ft33,317
    • Ft18,508
    • Ft9,870
    • Ft8,944
    • Ft15,269
    • Ft4,748
    • Ft33,009