Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(988)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(988)
    • 5 Star(946)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2020

    Dobrej jakości produkt i bardzo wytrzymały, dla tych, którzy kupują pozostań podłączony pq nie ma ładowania indukcyjnego, jest ciężki, ale jest to uzasadnione jako powerbank 20 000mah. Został wysłany 17 września, a dotarł 29 września, mega szybko po produkt wysłany z Chin, lepszy niż brazylijska poczta.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Przedmioty otrzymane pomyślnie. Podwózka była szybka jak zawsze. Byłem opodatkowany, ale ponieważ zapłaciłem ubezpieczenie skontaktowałem się już z Banggood i proces zwrotu już się rozpoczął. Pudełka są trochę pogniecione, ale produkt wewnątrz jest w idealnym stanie i działa dobrze. Jestem fanem Blitzwolfa, ale teraz z moją stopą za robotem sprzątającym zatrzymał się na 5 miesiącach i nie wrócę z Blitzwolf ani Banggood.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Το προϊόν έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ελπίζω να καλύψει της ανάγκες μου Η χρόνο αποστολής υπερβολικά μεγάλος 3 εβδομάδες αν και ήταν από Ευρωπαϊκή αποθήκη που έλεγε χρόνος παράδοσης; 1 εβδομάδα The product has excellent build quality and I hope it meets my needs Shipping time too long 3 weeks even though it was from a European warehouse that said delivery time? 1 week

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Bardzo dobry Power Bank 20 000mah jest świetny,2 wejścia,3 wyjścia.Obsługuje szybkie ładowanie QC około 3, 0 i pozwala na szybsze ładowanie.tel Xiaomi Mirage 10 ładowane z 50% w ciągu 1 godziny, co jest wystarczająco dobre do ładowania z Power Bank!.Przy ładowaniu telefonu lub urządzenia umożliwiającego szybkie ładowanie, jedna lampa świeci na zieleń Jest trochę cięższa, Ale przy pojemności 20 000 to jest w porządku.Co więcej, błyskawica dostawa do Czech - 3 dni to fantastyczne!!!Dziękuję Banggood!!!! Świetna robota... Vladislav K. CZ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Właśnie to dostałem. Wykonałem rozkaz 08/7, przybyłem dziś 03-08. Trzeba było czasu, żeby wysłać go tutaj z Chin. Kiedy go wysłali, szybko się zjawił. Myślę, że 10 dni roboczych. Szybko przeszedł przez odprawę celną i nie zostałem oskarżony. Przybyło ok. Bardzo dobrze zapakowane. Bez zadrapania i zadrapania. Jak tylko dotarł, podłączyłem kabel typu C i już naładowano go do telefonu. Świetne pierwsze wrażenia. Mam nadzieję, że tak zostanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Szybkie ładowanie z dużą ilością portów i nie bardzo ciężkie, ale solidne. Działa doskonale, dobrze przez kilka miesięcy, ale teraz mam problemy z ładowaniem powerbank, ale obsługa klienta jest bardzo pomocna i Blitzwolf daje 18 miesięcy gwarancji producenta, więc nie martw się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Produkt ma wyjątkową jakość, bardzo piękny i nowoczesny design, ale warto podkreślić, że jest bardzo ciężki. Ale nic, co przeszkadza lub przeszkadza. Szybkość ładowania mnie zaskoczyła, pracuję z elektroniką w moim biurze i w pracy, i w ciągu dnia, kończy się nie dźwigając mojego sprzętu, i ten powebank zaoszczędził dużo!! Mój instagram: @Rah_lopes

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Dzisiaj 22/02/2021 Po 4 miesiącach problemów z wysyłką nie z Banggood, dostawa została zakończona. Bank energii był bezpieczny i dzięki Banggoodowi. Bardzo polecam. Na koniec wielkie podziękowania dla zespołu wsparcia Banggood za wysoki poziom profesjonalizmu i pomoc w rozwiązaniu problemów misji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Chciałem co najmniej 20000mAh dużego Powerbanka, który jest zdecydowanie obsługiwany z QC 3.0 i to do ładowania Powerbank, jak również do ładowania urządzeń. Obaj tu pracują. Istnieją 2x USB-A do ładowania urządzeń z 18W każdy. 1x USB-C do ładowania Powerbanku i do ładowania urządzeń również 18 watów. A kiedyś Micro-USB również do ładowania Powerbank 18 watów. Jakość jest, jak zwykle z Blitzwolf, bez zarzutu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Używam go od miesiąca, a produkt zapewnia to, co obiecuje w ładowaniu i szybkim ładowaniu nawet na IOS. Jest trochę ciężki i cały dzień ładuje, ale jestem zadowolony z zakupu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 966
    • Ft47 975
    • Ft27 356
    • Ft3 466
    • Ft16 789
    • Ft9 347
    • Ft4 846
    • Ft20 085
    • Ft24 934
    • Ft5 095
    • Ft17 389
    • Ft7 194
    • Ft13 491
    • Ft20 987
    • Ft31 513
    • Ft38 979
    • Ft9 593
    • Ft24 886