Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(511)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(511)
    • 5 Star(477)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/10/2020

    Produkt potrzebował czasu, aby go wysłać, jednak przybył szybko! 15 dni po postu! Po czterech dniach używania ładowarki zepsuło bezprzewodowe ładowanie mojej komórki, wziąłem ją do naprawy i naprawiłem cenę ładowarki! Radość biednego twardziela nawet kkkkkkkkkkkkk Ale pomysł posiadania takiego urządzenia jest już interesujący ze względu na koszty i przyszłość urządzeń idzie do bezprzewodowego ładowania!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Ten produkt jest dobrej jakości za cenę. Ładuje piksel 4 dość szybko przez bezprzewodowe ładowanie. USb c in/out jest świetny, więc można używać tylko jednego kabla. Ładowanie baterii zajmuje około 4 godzin na szybkiej ładowarce. Jakość portów USB i powłoki z tworzywa sztucznego mogła być lepsza. Jest trochę tanie i szorstkie wokół krawędzi, ale to ok dla pieniędzy, ponieważ funkcja jest ważniejsza niż wygląd. Jego ogólnie trochę większy niż Xiaomi 10000 bank, ale węższy. Waga jest prawie taka sama. Całkiem zadowolony z zakupu. Chociaż zamówiono go z magazynu UE, z Hiszpanii, ale został wysłany spoza Europy przez magazyny eu, więc wysyłka była o wiele dłuższa niż obiecałem i nie byłem z tego zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    ... Dobry bank w cenie.. .. mała rączka... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. Nie za szybko się ładuje. Ale to robi swoje, ale... Nie jestem zadowolony z pojemności baterii... .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo jakość i dość ciężki. Z odczytem baterii na ekranie od pierwszej chwili uświadamiasz sobie, że wykonaliśmy świetną robotę. Słowa są zbyteczne proste Blitzwolfie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Power Bank rewelacyjny! Ładowanie indukcyjne działa bardzo dobrze, podobnie jak turbo ładowanie. Jest piękny, kompaktowy (rozmiar iphone X) i jakość. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Produkt jest EXCELETE, spełnia co obiecuje jak wszystkie produkty Blitzwolf, ale tym razem pozostawili do życzenia w wykończeniu, jak ten przykład jest na 3 zdjęciu, może również wysłać silikonowy futerał, Ponieważ wydaje mi się, że produkt łatwo drapie, poza tym Powerbank jest całkiem niezły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Szybkie ładowanie z dużą ilością portów i bezprzewodowe ładowanie działa świetnie. Niezbyt ciężki, ale wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobra jakość za tą cenę, wszystko pasuje do opisu, a bezprzewodowe ładowanie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Dobrej jakości plastik. Ale wydaje się też trochę tanie. 1 port USb jest szybki. Nie przetestowałem jeszcze bezprzewodowego portu typuC. Ładuje się szybko. Również może obsługiwać wiele urządzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Niesamowity produkt. BlitzWolf staje się jedną z moich ulubionych marek. Ładne wykończenie, wydaje się „droższe", solidna budowa, dobra jakość zapłacone pieniądze. Imponujące opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 802
    • Ft7 431
    • Ft28 259
    • Ft10 219
    • Ft9 655
    • Ft68 328
    • Ft18 876
    • Ft8 050
    • Ft5 263
    • Ft37 167
    • Ft6 811
    • Ft13 936
    • Ft8 980
    • Ft21 680
    • Ft3 404
    • Ft10 528
    • Ft8 980
    • Ft3 931