Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(524)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(524)
    • 5 Star(490)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Ten produkt jest dobrej jakości za cenę. Ładuje piksel 4 dość szybko przez bezprzewodowe ładowanie. USb c in/out jest świetny, więc można używać tylko jednego kabla. Ładowanie baterii zajmuje około 4 godzin na szybkiej ładowarce. Jakość portów USB i powłoki z tworzywa sztucznego mogła być lepsza. Jest trochę tanie i szorstkie wokół krawędzi, ale to ok dla pieniędzy, ponieważ funkcja jest ważniejsza niż wygląd. Jego ogólnie trochę większy niż Xiaomi 10000 bank, ale węższy. Waga jest prawie taka sama. Całkiem zadowolony z zakupu. Chociaż zamówiono go z magazynu UE, z Hiszpanii, ale został wysłany spoza Europy przez magazyny eu, więc wysyłka była o wiele dłuższa niż obiecałem i nie byłem z tego zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    ... Dobry bank w cenie.. .. mała rączka... Dobrej jakości materiały i wzornictwo. Nie za szybko się ładuje. Ale to robi swoje, ale... Nie jestem zadowolony z pojemności baterii... .. Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo jakość i dość ciężki. Z odczytem baterii na ekranie od pierwszej chwili uświadamiasz sobie, że wykonaliśmy świetną robotę. Słowa są zbyteczne proste Blitzwolfie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Power Bank rewelacyjny! Ładowanie indukcyjne działa bardzo dobrze, podobnie jak turbo ładowanie. Jest piękny, kompaktowy (rozmiar iphone X) i jakość. Gorąco polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Produkt jest EXCELETE, spełnia co obiecuje jak wszystkie produkty Blitzwolf, ale tym razem pozostawili do życzenia w wykończeniu, jak ten przykład jest na 3 zdjęciu, może również wysłać silikonowy futerał, Ponieważ wydaje mi się, że produkt łatwo drapie, poza tym Powerbank jest całkiem niezły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Szybkie ładowanie z dużą ilością portów i bezprzewodowe ładowanie działa świetnie. Niezbyt ciężki, ale wytrzymały.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Dobra jakość za tą cenę, wszystko pasuje do opisu, a bezprzewodowe ładowanie działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Dobrej jakości plastik. Ale wydaje się też trochę tanie. 1 port USb jest szybki. Nie przetestowałem jeszcze bezprzewodowego portu typuC. Ładuje się szybko. Również może obsługiwać wiele urządzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2020

    Niesamowity produkt. BlitzWolf staje się jedną z moich ulubionych marek. Ładne wykończenie, wydaje się „droższe", solidna budowa, dobra jakość zapłacone pieniądze. Imponujące opakowanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    Καλη αγορα,πηρε λιγο να ερθει παραπανω και ας ηταν ευρωπαικη αποθηκη. Πολυ ωραιο powerbank.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 205
    • Ft5 680
    • Ft7 164
    • Ft4 733
    • Ft6 532
    • Ft6 943
    • Ft3 154
    • Ft7 984
    • Ft3 785
    • Ft5 102
    • Ft5 680
    • Ft7 258
    • Ft16 730
    • Ft5 680
    • Ft14 204
    • Ft8 710
    • Ft18 940
    • Ft5 680