Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(9)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/01/2022

    Są dobrej jakości, jasne i bardzo łatwe do zainstalowania na ścianie, pudełko zawiera wspornik montażowy, 2 śruby montażowe i 2 plastikowe kotwy. Kupiłem te światła słoneczne, ponieważ mają inny typ nienazwanej ściany słonecznej Mam kilka lat i chciałem więcej oświetlenia na moim balkonie. Wyłączają się w ciągu 20 sekund, jak reklamowano, a czujnik jest szybki i wrażliwy. Cztery obrotowe głowice ułatwiają regulację oświetlenia. Panel słoneczny można również dostosować do światła słonecznego. Posiada 3 tryby oświetlenia: 1) zawsze włączone w nocy, 2) światła są zawsze przyciemniane i rozjaśniają się, gdy jest ruch w nocy, 3) włączają się przy maksymalnej jasności, gdy jest ruch w nocy. Detekcja ruchu jest zbyt dobra, ponieważ włącza się, gdy człowiek porusza się w odległości 6 metrów. Te światła słoneczne działają dobrze nawet w bardzo ciemne, długie zimowe noce. Jasność na full jest niesamowita, na pewno warto kupić, ponieważ jest świetną inwestycją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Używam go od czterech miesięcy i stwierdzam, że niestety nie ma jakości, której oczekiwałem od BlitzWolf. Zalety: bardzo dobra jasność, bardzo dobra wrażliwość. Negatywy: na śrubach była rdza, jak pokazano na zdjęciach. Po pełnym naładowaniu przez wiele godzin, w trybie czujnika niskiego oświetlenia, przestaje działać po 3-4 godzinach. Ustawienie on-off nie działa prawidłowo. Jeśli ustawisz go w pozycji wyłączonej, po naładowaniu następnego dnia w nocy wróci sam do pozycji. Ogólnie rzecz biorąc, jest znacznie niższy niż inne oświetlenie poziomu zamontowane poziomo na ścianie, które nie mają tych problemów i działają przez kilka nocy, nawet jeśli niektóre są ładowane w pochmurne dni. Dzięki, ale nie mogę się doczekać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Jakość produktu jest dobra, ale światło nie jest tak dużo, jest wystarczające. Rozmiar produktu jest regularny, ale spodziewałem się lepszej jakości ledów, które dadzą mocniejsze światło. Nadaje się do oświetlania małych obszarów, na przykład małego balkonu. Praca baterii słonecznej i bardzo prosta instalacja. Detektor obecności jest bardzo czuły i dobrze wykonany. Przybywa do Włoch w odpowiednim czasie i spełnia warunki opisane przez sprzedawcę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    arrivato in tempi celerissimi questo prodotto mi ha stupito. qualità costruttiva elevata ben fatto i vari comparti luminosi sono regolabili e mantengono la posizione desiderata il sistema di rilevamento movimenti funziona molto bene per l'accensione e spegnimento. cosa che mi ha davvero sorpreso e la luminosità, davvero elevata. sono previste tre modalità di funzionamento. in dotazione è ricompreso un manuale multilingua per le quali anche italiano

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Szybka wysyłka, produkt jest bardzo ładny i dobra jasność z 3 intensywności. 3 panele świetlne są szeroko regulowane, jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    עדיין לא בדקתי, המוצר היגע בשלמותו ארוז טוב.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Musiałem zostawić to światło słoneczne w skąpo wilgotnej północno-wschodniej Anglii, gdy wyruszaliśmy do Hiszpanii, ale było na miejscu w ogrodzie i działa idealnie, mimo że nie było dużo słońca. Minie trochę czasu, zanim będę mógł ocenić, czy jest w stanie poradzić sobie z pogodą północno-wschodnią. Przeczytaj moje (dobre) doświadczenie z tą lampą tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Przybyli złamani

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Wygląda idealnie, przyszedł szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Dobry pakiet, tylko jeden ma niewielkie uszkodzenia można go przykleić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.90
    • US$9.99
    • US$20.88
    • US$5.99
    • US$8.88
    • US$18.99
    • US$8.88
    • US$11.88
    • US$13.49
    • US$21.99