Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1193)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1193)
    • 5 Star(1151)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/09/2021

    Bardzo ładne zewnętrzne światło led, konstrukcja wygląda świetnie, jakość używanych materiałów jest jak zawsze świetna z Blitzwolf, światło działa jak opisano, nie ma tylko przełącznika, nie można zmienić czułości lub wyjścia, ani czasu. Instalacja jest bardzo łatwa i prosta, jednostka jest zaskakująco mała, ale wydajność świetlna wystarcza dla większości zastosowań. Nie jest używany jako światło pracy, jest to po prostu światło powodziowe dla ganku, podwórka. Jestem bardzo zadowolony z tego światła i gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2022

    To działa perfekcyjnie. /Dostarczono ją dość szybko. Bardzo duży obszar oświetla stocznię, dzięki czemu jest ruchomy i regulowany każdej części, może być dobrze ustawiony. Dobrze wyczuwa ruch i dobrze reaguje na warunki świetlne, nie włącza się zbyt wcześnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo dobrze, czujnik ruchu podnosi się z dużej odległości. Oświetlenie jest dobre i pasuje do świadomego produktu. Za 12 dni przybył do Brazylii, Santa Catarina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko w porządku. Użyty materiał to ok. Pracuj dobrze, działa idealnie. Czujnik jest ok, światło jest więcej niż ok. Dwa dni robocze z hurtowni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt, który wydaje się mieć wysoką jakość i solidność, dobre oświetlenie i dobrą cenę, polecam ten produkt każdemu, kto chce mieć praktyczność i jakość produktu, to gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP4
    SK
    27/09/2021

    Całkowity czas wysyłki 15 dni z CN do Słowacji (Europa).Światło przyszło za ładowanie, Trzeba spróbować w nocy, jak daleko czujnik naprawdę dosięgnął poruszającego się obiektu.Ale wydaje się, że o.K tak daleko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonała jakość czujnika ruchu działa bardzo dobrze, doskonała i solidna konstrukcja. Dobry produkt z dobrą ceną. Działa lepiej, niż się spodziewaliśmy. Wiele diod LED, które działają bardzo dobrze. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Mam oprawy oświetleniowe w porządku, świeci doskonałe, ruch był ekspresowy 4 dni.Dziękuję banggod, dziś polecam swój sklep do sąsiada.Życzę dużo sprzedawanych towarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Jestem zadowolony z urządzenia. Zamówiłem więcej. - Moich przyjaciół też nie. Dobra jasność, działa prawidłowo z czujnikiem ruchu. Polecam każdemu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Jestem pod wrażeniem tych świateł. Tak bardzo, że kupuję drugą po drugiej stronie szopy, żeby rozświetlić drugą stronę ogrodu. Gorąco polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.39
    • US$21.99
    • US$11.99
    • US$21.93
    • US$33.48
    • US$42.95
    • US$19.99
    • US$16.95
    • US$11.49
    • US$14.88
    • US$94.29
    • US$40.41
    • US$32.71
    • US$30.99
    • US$16.16
    • US$14.99
    • US$22.41
    • US$40.11