Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(786)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(786)
    • 5 Star(759)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Produkt dotarł szybko, opakowanie jest idealne, nie uszkodzone. Składam je razem, układam wysoko i jestem z tego bardzo zadowolony. Jasność jest bardzo dobra, super, że możesz regulować boczne światła. Dziedziniec jest doskonale oświetlony i działa z wysoką jasnością. Dam ci zdjęcia, zobaczysz, że światło jest bardzo dobre. Oprawa jest estetycznie przyjemna, mam nadzieję, że będzie działać bez zarzutu przez długi czas!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 10 dni. Cez zásielkovňu. Posiela do muj eshopa jak marete byě v podode. Všetko príde v poriadku a bez problemow. Vo vašom meste kébli žšej pobočke.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    Świetny produkt, działa dobrze, proste - włącza się i działa - wyłącza i nie działa. Montowanie jest łatwe, użyłem krawatów na rurze odpływowej do montażu, ale jest z śrubami i wtyczkami murowymi itp. do montażu do ściany. Niestety ta jednostka zajęła 2 miesiące ( 8 tygodni od daty zamówienia / płatności), aby dostać się do mnie w Nowej Zelandii. To było rozczarowujące i wolniejsze niż każdy inny produkt zakupiony przez Banggood. Jakość budowy tego światła słonecznego wydaje się dobra [jak każdy inny produkt Blitzwolf, który kupiłem] w cenie i zamówiłem drugą jednostkę.!! Mam nadzieję, że dotrze tu szybciej niż 8 tygodni! Czy polecam ten produkt w cenie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Doskonały produkt! Kupiłem je, aby oświetlać małe obszary, ale jak zobaczyłem, że jeśli osiągnie większy obszar, położę je na podwórku. Ich żywotność baterii jest dobra. Chociaż nie wiem, czy ciepło wpłynie na akumulator w dłuższej perspektywie. Chciałbym wiedzieć, czy dobrze jest instalować je w miejscach, gdzie słońce uderza bezpośrednio. Uważam, że 700 lm, które oferuje, jest idealne do utrzymania oświetlonych obszarów bez potrzeby elektryczności. Podobała mi się jego wszechstronność działania, jak również łatwość instalacji. Musisz pozwolić na ładowanie baterii dobrze tak, że działa w nocy, jeśli jest umieszczony w ruchliwych miejscach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonała jakość czujnika ruchu działa bardzo dobrze, doskonała i solidna konstrukcja. Dobry produkt z dobrą ceną. Działa lepiej, niż się spodziewaliśmy. Wiele diod LED, które działają bardzo dobrze. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo dobrze, czujnik ruchu podnosi się z dużej odległości. Oświetlenie jest dobre i pasuje do świadomego produktu. Za 12 dni przybył do Brazylii, Santa Catarina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    To trwało 2 tygodnie, aby dostać się z HK do Portugalii, sprzęt z dobrej jakości, ta marka zaskakuje świetną jakość i niskie ceny, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Bardzo dobra obsługa. Produkt dostarczony w ciągu 8 dni w Noida. Jakość produktu. Dam 5 gwiazdek za produkt i 5 gwiazdek za usługę. Bardzo dobra obsługa przez Banggood. Kocham cię z Indii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo szybka wysyłka i dobry produkt. Łatwo instaluje i świeci bardzo dobrze. Wygląda jakościowo produkt i ma nadzieję świecić przez długi czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Jestem pod wrażeniem produktu. Materiały są świetne jak na cenę i co najważniejsze, czujnik działa dobrze, światło jest o wiele potężniejsze niż sobie wyobrażałem. Kupiłem trzy, żeby pokryć strefy i będę miał jedną na to, czego chciałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 862
    • Ft18 007
    • Ft4 870
    • Ft19 044
    • Ft7 961
    • Ft7 056
    • Ft17 239
    • Ft5 694
    • Ft5 883
    • Ft10 387
    • Ft3 547
    • Ft6 576
    • Ft2 996
    • Ft10 039
    • Ft6 549
    • Ft41 558
    • Ft4 846
    • Ft2 996