Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(965)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(965)
    • 5 Star(930)
    • 4 Star(34)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Produkt dotarł szybko, opakowanie jest idealne, nie uszkodzone. Składam je razem, układam wysoko i jestem z tego bardzo zadowolony. Jasność jest bardzo dobra, super, że możesz regulować boczne światła. Dziedziniec jest doskonale oświetlony i działa z wysoką jasnością. Dam ci zdjęcia, zobaczysz, że światło jest bardzo dobre. Oprawa jest estetycznie przyjemna, mam nadzieję, że będzie działać bez zarzutu przez długi czas!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Doskonały produkt! Kupiłem je, aby oświetlać małe obszary, ale jak zobaczyłem, że jeśli osiągnie większy obszar, położę je na podwórku. Ich żywotność baterii jest dobra. Chociaż nie wiem, czy ciepło wpłynie na akumulator w dłuższej perspektywie. Chciałbym wiedzieć, czy dobrze jest instalować je w miejscach, gdzie słońce uderza bezpośrednio. Uważam, że 700 lm, które oferuje, jest idealne do utrzymania oświetlonych obszarów bez potrzeby elektryczności. Podobała mi się jego wszechstronność działania, jak również łatwość instalacji. Musisz pozwolić na ładowanie baterii dobrze tak, że działa w nocy, jeśli jest umieszczony w ruchliwych miejscach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 10 dni. Cez zásielkovňu. Posiela do muj eshopa jak marete byě v podode. Všetko príde v poriadku a bez problemow. Vo vašom meste kébli žšej pobočke.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Bardzo ładne zewnętrzne światło led, konstrukcja wygląda świetnie, jakość używanych materiałów jest jak zawsze świetna z Blitzwolf, światło działa jak opisano, nie ma tylko przełącznika, nie można zmienić czułości lub wyjścia, ani czasu. Instalacja jest bardzo łatwa i prosta, jednostka jest zaskakująco mała, ale wydajność świetlna wystarcza dla większości zastosowań. Nie jest używany jako światło pracy, jest to po prostu światło powodziowe dla ganku, podwórka. Jestem bardzo zadowolony z tego światła i gorąco polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Wszystko w porządku. Użyty materiał to ok. Pracuj dobrze, działa idealnie. Czujnik jest ok, światło jest więcej niż ok. Dwa dni robocze z hurtowni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Produkt, który wydaje się mieć wysoką jakość i solidność, dobre oświetlenie i dobrą cenę, polecam ten produkt każdemu, kto chce mieć praktyczność i jakość produktu, to gratulacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DanVIP4
    SK
    27/09/2021

    Całkowity czas wysyłki 15 dni z CN do Słowacji (Europa).Światło przyszło za ładowanie, Trzeba spróbować w nocy, jak daleko czujnik naprawdę dosięgnął poruszającego się obiektu.Ale wydaje się, że o.K tak daleko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonała jakość czujnika ruchu działa bardzo dobrze, doskonała i solidna konstrukcja. Dobry produkt z dobrą ceną. Działa lepiej, niż się spodziewaliśmy. Wiele diod LED, które działają bardzo dobrze. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Bardzo dobrze, czujnik ruchu podnosi się z dużej odległości. Oświetlenie jest dobre i pasuje do świadomego produktu. Za 12 dni przybył do Brazylii, Santa Catarina.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    To trwało 2 tygodnie, aby dostać się z HK do Portugalii, sprzęt z dobrej jakości, ta marka zaskakuje świetną jakość i niskie ceny, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 301
    • Ft9 250
    • Ft2 640
    • Ft5 013
    • Ft6 275
    • Ft6 104
    • Ft8 737
    • Ft4 623
    • Ft6 867
    • Ft16 027