Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2025)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2025)
    • 5 Star(1777)
    • 4 Star(186)
    • 3 Star(36)
    • 2 Star(11)
    • 1 Star(15)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Po 9 dniach od momentu zamówienia paczka dotarła do mnie. Krzesło ma niesamowitą wydajność, komfort, wielkość (o trwałości jest za wcześnie, aby powiedzieć, czas pokaże). Teraz o niuansach, które wyszły na jaw w ciągu 3 dni po użyciu. Po pierwsze, jest to wysokość pleców: każdy o wysokości do 180 cm będzie wygodny, tj. Głowa nie będzie wisiał, a jeśli zainstalujesz poduszkę z krzesła (o tym trochę później) w zagłówku, będzie na ogół elegancki. Po drugie, to rozmiar siedzenia, są duże, ludzie z dużymi tyłkami będą wygodne. Po trzecie, jest to odchylanie pleców, nawet gdy plecy są w pełni odchylone, czyli 150°, pozycja krzesła pozostaje stabilna (przynajmniej w najniższej wysokości), możesz dosłownie spać. A teraz coś, czego nie bardzo lubię, a mianowicie czwartego, to poduszka. Użycie go w dolnej części pleców okazało się dla mnie bardzo niewygodne i bezużyteczne, ale w zagłówku jest to, co jest konieczne. Po piąte, jest to najbardziej niestosowne rozwiązanie w wykonaniu tego fotela, moim zdaniem jest to odległość od podłogi do najmniejszego punktu zejścia siedzenia. To jest świetne. Bardzo, bardzo, bardzo. E. Przy wysokości 175 cm, siedzącej na krześle do końca, moje stopy zwisają w powietrzu ( obcasy nie sięgają podłogi). Osobny artykuł chciałby podkreślić chowany podpórka i uszczelnienie z przodu siedzenia. Stojak na stopy jest dość wygodne urządzenie, a zwłaszcza gdy tył jest całkowicie złożony . (ale ludzie o dużej wadze, 100 kg i więcej, myślę, że nie będzie szczególnie wygodne). Miękkie uszczelnienie (w formie poduszki) z przodu siedzenia jest bardzo ciekawym rozwiązaniem, dodając komfort podczas korzystania z fotela, nie ma efektu przesuwania się w postaci krzesełek do gier. To wszystko. Próbowałem wyjaśnić wszystkie niuanse tego krzesła. Mam nadzieję, że te informacje będą przydatne dla przyszłych nabywców

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Przyleciała dzisiaj, zamówienie złożone 22 października. Miała być dostarczona wczoraj, ale przesunęłam to na dzisiaj, bo wczoraj nie było mnie w domu. Bez jednej wady produkcyjnej. Ze względu na poduszkę w obszarze fałdu nóg jest wyższa i bardziej komfortowa ludzie poniżej 1m nie sięgają stóp do ziemi. 🤭🤣 10 minut jazdy. 80,30 dolarów już ubezpieczone.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Bardzo dobry zakup, bardzo dobry zakup! Krzesło wygląda solidnie, bardzo wygodnie i dobrej jakości za swoje pieniądze! Polecam go każdemu, kto szuka krzesła, które jest niedrogie i wygodne, zwłaszcza tym, którzy chcą go używać przez długie godziny dnia. Poza tym ma żelazne nogi, a nie plastikowe, które mogą się z czasem złamać. Jest również bardzo łatwy do poskładania. Z pomocą pułkownika, naprawa nie zajmie ci więcej niż 10 minut!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Krzesło było w dość dużym pudełku, było to z otworem, kiedy go zobaczyłem pomyślałem, że coś się zepsuło w dostawie, dzięki Bogu nie było tak. Krzesło jest bardzo wygodne i bardzo dobrze zbudowany, zajęło mi około 20 minut, aby go złożyć, instrukcje nie są całkowicie jasne, nic, że google nie mogą rozwiązać. Mam 1.80m wzrostu i w najwyższej pozycji moje stopy nie dotykają ziemi, co jest dla mnie bardzo korzystne. W skrócie bardzo wygodne i dobrze zrobione Mam nadzieję, że to trwa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Znakomity produkt. Jest to wygodne suuuuper i trwa około tygodnia. Instrukcja jest trochę dziwna, trochę wykonana dla tych, którzy rozumieją śruby, ale daj spokój, to wymaga 3 zestawów śrub i są 2 różne długości i 2 różne metry, więc nie ma problemu. Wykończenie jest bardzo ergonomiczne i pochodzi z kluczem, którego potrzebujesz, który jest po prostu allen.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2021

    Zamówienie zostało uszkodzone, opakowanie uszkodzone, obróbka przesyłka była zbyt zła, pudełko się rozerwało i zgniotło. Mam zamiar umieścić zdjęcia, aby zobaczyć stan, w jakim zostałam dostarczona zamówienie, które zajęło ponad 2 tygodnie, aby dostarczyć zamówienie i zostało wysłane z Niemiec. Złożę skargę i dostanę zwrot pieniędzy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    New review First item came with a defect. After discussing the subject with Banggood's customer care department they sent a new item. The new item was in perfect condition, and it was assembled smoothly within 15 minutes with the tool included in the package. The chair is beautiful as you can see in the pictures, it is comfortable while sitting on it and my first impression is that it is a good value for money. Time will show how durable it is. People taller than 1.70 cm cannot have their head rest on the chair. If I have to complain about sth is that because of the problematic first item I had a functional chair 5 weeks after placing the order, instead of 1 as was the promise. All in all I recommend the product. A piece of advice. If you come across a problem with your purchase, first contact the customer service of banggood before you raise a claim to PayPal. My experience showed that they give satisfactory solutions.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Prawie wszystko na górze, ale jeśli ważysz więcej niż 75 lub 85 funtów, poczujesz twarde dno po poduszce. Rozwiązanie: Użyj cienkiej poduszki lub małego składanego koca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Byłem trochę przerażony tym, jak powstało wrak, ale jest tak dobrze zabezpieczone i zapakowane w środku, że nie doznałem żadnych uszkodzeń. szybka wysyłka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Cadeira apresenta uma boa qualidade de contrucao para o preço. também é confortável se bem que não dá para usar com todas as almofadas colocadas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$109.99
    • US$129.99
    • US$115.99
    • US$119.99
    • US$109.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$89.99
    • US$159.99
    • US$99.99
    • US$22.99
    • US$19.99
    • US$8.99
    • US$31.99
    • US$103.99
    • US$97.99
    • US$49.99