Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1535)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1535)
    • 5 Star(1352)
    • 4 Star(157)
    • 3 Star(21)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2020

    Ogólnie bardzo dobrze, nawet jeśli mój poprzedni był drewnianym gównem i nie mogę go porównać do czegoś podobnego. Używam go od dwóch tygodni, jestem tak zachwycony, że czasem nawet na nim siadam i zawlekam się do kuchni na lunch. Bardzo miękka, ładne poduszki Możesz oprzeć nogi wysoko, następnie położyć się na plecach i zacząć obracać się całkowicie bezpiecznie, bez uczucia lub strachu przed upadkiem (mam 78 kg, 1,77 cm) Dodatkową poduszkę można umieścić poza osłoną i oczyścić. - Jak już powiedziano, dodatkowa poduszka, która może być umieszczona wszędzie z tyłu, może być bardziej przydatna, gdyby mogła być umieszczona za głową, nad krzesłem. Osobiście, nie mam gdzie używać go na krześle, żeby poczuć się lepiej. - Wskazówka dla następnego/ulepszonego modelu: są dodatkowe poduszki prawie wszędzie, nad nogami, na podłogach, w ramionach (głównie przydatne, jeśli jesteś szeroki/ciężki facet), w plecach, Ale NIE, gdzie umieszczasz b**t, który jest częścią, która zajmuje więcej wagi. Więc jeśli jesteś trochę drażliwy, możesz nawet poczuć/obserwować część podstawy krzesła pod tą podeszwą. Przydałyby się też tryb stabilizacji, w którym koła nie będą się ruszać i krzesło się nie obraca. ~Następny model może być również w bardziej kolorowych wariantach, takich jak biały, beize, brązowy, karmazynowy :) Potrzebuje pół godziny, żeby go ustawić używając 1-2 dobrych śrubokrętów. Niektóre drobne „pęknięcia" mogą usłyszeć czasami tam na dole, jeśli poruszasz się nieuważnie, ale ogólnie bardzo zadowolony z jakości i montażu. Zobaczymy, kiedy pojawi się zużycie. Teraz piszę recenzję siedząc na tym krześle.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Miła niespodzianka, bardzo dobre wykonanie, wszystkie szwy, kawałki i stawy są idealne. Montaż jest dość prosty. Mechanizm przechylania jest w porządku. Dla użytkownika 183cm&100kg jest to przyzwoite dopasowanie, nie na tyle wysoki, by spoczywać na głowie w normalnej pozycji, ale całkiem blisko. Jest też trochę wysoki, musiał dostosować biurko i monitory wyżej. Nie pachnie źle. Miejmy nadzieję, że czas będzie delikatny. Koła nie są twarde plastik, ale trochę gumowe, niski hałas, ale trochę trudne do nawigowania z nimi, może się utracą w czasie. Podsumowując, dobry produkt i bardzo dobry stosunek ceny do jakości, około 15% tańszy od podobnego produktu z lokalnego sklepu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Ήρθε γρήγορα, έκανε 13 μέρες. Η συναρμολογηση ήταν εύκολη. Για τα χρήματα που έδωσα (77€) πιστεύω πως αξίζει. Την έχω ένα μήνα. είμαι 1.86m 110 κιλά, με το βάρος δεν έχουμε πρόβλημα μια χαρά με κρατάει. Το μόνο αρνητικό είναι πως την βρίσκω λίγο μικρή για το ύψος μου, θα ήθελα να ήταν λίγο πιο μεγάλη στο βάθος του καθίσματος για να μη βγαίνουν πολύ έξω τα πόδια μου. Το υποποδιο που έχει είναι άχρηστο για τους άντρες! Δεν βγαίνει αρκετά έξω και δεν το θεωρώ αρκετά ανθεκτικό!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Zamówiłam to krzesło. Paczka i skóra zostały uszkodzone. Wybrałem możliwość ubezpieczenia wysyłki, kiedy ją kupiłem, ale wygląda na to, że nie miał żadnej „ekstra ochrona". Napisałem mail do wsparcia. Czekam na opinie od nich. Otrzymałem go w ciągu 5 dni roboczych, więc był szybki. Krzesło jest bardzo wygodne. Korzystałem z linii priorytetowej UE bez żadnych problemów.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Za cenę 90 euro ok mam 1,92 m wzrostu nie mogę oprzeć się na głowie. Nawet gówniany honor odpowiedni dla większej chińskiej konstrukcji 😆 poszedł całkiem nieźle. Przywykłem do innych krzeseł gorzej. Wtedy pociąg do stóp może zostać zapomniany. Kiedy położę na nim nogi i zwrócę się z powrotem, myślę, że się rozmontuję. Część przeszkadza, nawet jeśli chcesz, aby nogi pod fotelem. Jest bardzo niestabilny. Dno wykonane jest z metalu, plecy wykonane z naprawdę grubego tworzywa wyglądają bardzo stabilnie. Wszystkie pokryte imitacją skóry. Zagrałem dwie godziny Vahalla, które przeszły od siedzenia. Prawdziwa klasa, krzesło do nagrody. Blitzwolf jest super firmą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Zamówiłem towar 22 stycznia, dotarł 26 stycznia. 2021 r. Przesyłka odbyła się bardzo szybko i ku mojemu pełnemu zadowoleniu. To mój drugi zakup tego samego produktu i znowu nie mam zastrzeżeń. Sprzedawca dostarcza krzesło starannie zapakowane, w opakowaniu znajduje się wszystko co potrzebne do montażu, część tłoka jest zachowana. Montaż jest bardzo prosty i średnio wykwalifikowana osoba może to zrobić w około 20 minut. Samo krzesło jest bardzo wygodne, tłok działa bez problemów, położenie jest gładkie. Jedyną rzeczą, której nie mogę ocenić, jest wytrzymałość. Ogólnie, jestem zadowolony i mogę polecić zarówno sprzedającego jak i produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Otrzymałem towar w ciągu 7 dni, odpowiada opisowi sprzedawcy. Krzesło jest bardzo wygodne, montaż zajął mi około 20 minut. Dostarczenie zawiera instrukcje w 8 językach, wszystko czego potrzebujesz do montażu to klucz Allen dostarczony przez producenta. Zobaczymy, jak długo to potrwa, przetwarzanie jest na stałym poziomie. Ogólnie, jestem zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2020

    Skrzynka przybyła trochę uszkodzona, ale zawartość dotarła dobrze. Łatwy w montażu i wygodny mto. Castery wydają mi się trochę szorstkie i nie kręcą się dobrze w domu. Co do odporności i trwałości czasu powie. Na razie, mto zadowolony z zakupu, nawet dlatego, że kupiłem go w grupie i dostał dobrą cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Jest to świetne krzesło, po pierwsze jest bardzo łatwe w montażu. Nie potrzebujesz dodatkowych narzędzi, wszystko co ma to śruby Allena i klucz Allena jest wliczony. Materiał jest puszysty i miękki, wygląda naprawdę ekstra. Poduszka może być łatwa zarówno do podparcia pleców, podpory szyi lub odpoczynku głowy. Stojak na stopy jest fajny, ale niezbyt wygodny dla mnie (mam 188cm). To jest absolutnie vfm kupić poniżej 90$

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Za tą cenę jest całkiem niezła. Ma kilka małych rzeczy, które nie są idealne, ale nie mogą prosić o więcej. Jest trochę wolny od rozkładania się, ale nadal bardzo wygodny, przybył szybko i mój kot zatwierdził go, jak tylko go zmontowałem

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft32 982
    • Ft2 996
    • Ft4 195
    • Ft10 492
    • Ft3 760
    • Ft2 096
    • Ft59 969
    • Ft14 390
    • Ft16 489
    • Ft10 792
    • Ft32 982
    • Ft50 974
    • Ft59 969
    • Ft29 983
    • Ft23 986
    • Ft22 787
    • Ft32 982
    • Ft11 991