Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(170)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(170)
    • 5 Star(154)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/01/2021

    Powodem gwiazd jest to, że nie chcą pokazać mojej recenzji. Oto dlaczego, ⤵️ Proszę nie kupować tego, to powoli kupić coś, co ma większą prędkość i dalszy zasięg ( 7m i jego traci koncesję). Warto też wspomnieć, że sygnał nie może przejść przez ściany. Czy niektóre testy z Ookla speedtest dla ostatniego musiał zmienić na speedtest Google, ponieważ sygnał był naprawdę słaby.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Necessary accessory to increase the range of the wireless network and with minimal cost and the mini drone Tello;) without getting involved with the cumbersome app mihome !!! Απαραίτητη αξεσουάρ για να αυξήσετε την εμβέλεια του ασύρματου δικτύου και με ελάχιστο κόστος και του mini drone Tello ;) χωρίς να μπλέξεις με το δύσχρηστο app mihome!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Świetnie, to działa doskonale, z wielką ścianą, idę od robala bez i jestem na 9MO, w dużej mierze wystarcza na 1080p zobaczyć 2,7k 👍 działa. Nie ogrzewa się za bardzo i pozostaje zimny bez połączenia. Rzadko zmieniam bębny. Zastosowanie jest do oglądania telewizji i filmu z chromowaną obsadą lub hdmi i blizwolf wp1pro. Programowanie jest bardzo proste. Ten produkt jest w 100% ważny. I bardzo szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Dostarczany przez bardzo długi czas, kwestia odszkodowania nie została rozwiązana, chociaż było ubezpieczenie i dostarczył fakturę od cła i jego zapłaty. Samo urządzenie jest doskonałe, działa prawidłowo, jakość dobra, można kupić ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Paczka dotarła miesiąc przed Surgutem. Zapakowane w torbę i oznakowane pudełko, wszystkie pasujące do opisu. Wygrałem przecięcie, a paczka została przeskoczona przez wszystkich, którzy ją trzymali. Świetnie pasuje, выйгрешом zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jestem z Tamilnadu w Indiach i zamówiłem ten produkt w bamgoods tylko z wątpliwościami, ale z powodzeniem otrzymałem ten produkt z Chin po Covid

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Mały recydywista z zasilaczem USB. Załączony podręcznik jest wielojęzyczny. Dzięki dwustronicowej instrukcji i konfiguracji internetowej, uruchomienie jest możliwe szybko i łatwo. Zasięg jest niesamowicie duży, ale nie można go skonfigurować poprzez moc nadawczą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Cedsh
    MX
    16/12/2020

    Towar dotarł w oczekiwanym terminie. Pakiet był trochę przechylony, ale produkt był całkowicie bezpieczny i działał w 100%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Dobrze współpracuje z DJI Ryze Tello. Trudniej ustawić pierwszy raz. Konieczne jest wyłączenie z powerbanku, ponowne uruchomienie Tello, wtyczki Experer, poczekaj chwilę i w aplikacji przełączyć się na kamerę Tello

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Włączyła się bardzo szybko po podłączeniu go do ładowarki. Interfejs nie działa od Chrome, tylko pod IE. Błąd, że domyślne wifi jest otwarte, ale przynajmniej można je potem regulować. Interfejs jest prosty, łatwy do zrozumienia. Szukanie sieci w wyszukiwarce jest powolne i nie można wybrać trybu ręcznego od razu. Test prędkości: router 1000/40 i mobilny w jednym pokoju, BW-NET4 piętro niżej: Ping 10 ms D: 21.8 U: 18.3 Gigabitowy router powyżej, BW-NET4 i mobilny jedno piętro niżej: Ping 10 ms D: 72.5 U: 40.5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 979
    • Ft6 556
    • Ft18 580
    • Ft5 852
    • Ft8 780
    • Ft6 584
    • Ft5 852
    • Ft15 000
    • Ft9 512
    • Ft6 556
    • Ft6 217
    • Ft10 200
    • Ft5 383
    • Ft11 340
    • Ft9 512
    • Ft1 993
    • Ft4 116
    • Ft4 753