Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/12/2021

    Dobry produkt. łączy się łatwo i szybko. Zamówienie z magazynu w Hiszpanii, otrzymałem zamówienie w ciągu 3 dni, co jest bardzo zadowolony. Cena i jakość Blitzwolf top! Sygnał jest stabilny, zasięg nie został przetestowany.Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Świetny produkt wziął 12 dni od magazynu w Hiszpanii, aby dotrzeć do Włoch. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    dobrej jakości produkt nadal nie czuję smaku, tylko szczegół, że nakrętka pochodzi z zarysowania, ale nic ważnego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Dostawa była szybka, a konfiguracja była łatwa. To jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Działa!!! Szkoda, że to też nie jest 5G! Ale to działa prosto z pudełka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo szybko w ekspedycji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Jest to również wysokiej jakości produkt BlitzWolf. Jestem bardzo zadowolony z tej marki. Łatwe do ustawienia. Do instalacji potrzebne są tylko port USB i telefon komórkowy. Działa doskonale.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2020

    Miło polecam go wszystkim BlitzWolf® BW-NET4 Bezprzewodowy powtarzacz 300Mbps USB WiFi Przenośny wzmacniacz sygnału Czarny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2020

    Dobry produkt, testowany przez 10 dni i działa prawidłowo. Dobry produkt, testowany przez 10 dni i działa prawidłowo. Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2020

    Doskonały produkt, jakość i dobra cena.!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$58.64
    • US$34.49
    • US$18.47
    • US$25.99
    • US$62.36
    • US$41.59
    • US$27.89
    • US$21.99
    • US$16.99
    • US$37.59
    • US$30.02
    • US$18.47
    • US$27.99
    • US$26.99
    • US$32.65
    • US$15.99
    • US$17.99
    • US$21.93