Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(128)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(128)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Dostawa dotarła do mnie w porządku. Jestem bardzo zadowolony. Mogę tylko polecić sprzedającego. Na pewno będę nadal zamawiał. Cóż, dziękuję. Dostawa na Słowację w 3 dni. Gls kuriérére śnieżne.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Był łatwy w użyciu i bardzo dobrej jakości, a pakiet przychodzi szybciej niż się spodziewam Był łatwy w użyciu i bardzo dobrej jakości, a pakiet przychodzi szybciej niż oczekiwałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Bardzo dobry produkt, mały i lekki. Działa dobrze i ma silny sygnał, mimo że umieściłem go w innym pomieszczeniu niż mój router. Lubię jakość Blitzwolf i na pewno kupię ponownie. 3 tygodnie dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Szybka dostawa z czeskiego magazynu, w pondelok zamówione, w piatku dostarczone. Jeszcze nie przetestowane, to będzie prezent.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Podłączyłem moją drukarkę, która ma tylko podłączenie do sieci Wi-Fi i dobrze wykonuje swoją pracę. Konfiguracja była bardzo prosta i prosta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Bardzo dobry mały wzmacniacz sygnału Wi-Fi, może być szybko aktywowany, może szybko wykryć urządzenie. Na tarasie router w mieszkaniu miał tylko 2-3 znaki, więc jest pełny i szybki. Szybka dostawa z magazynu 8CZ), w ciągu 6 dni od zamówienia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Bardzo dobra szybka dostawa..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Przybyli szybko, dobrze uwarunkowani i już działają. Na razie wszystko jest w porządku. Spełnia ona oczekiwania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Przybycie w idealnym stanie, musimy teraz przetestować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Everything ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$21.99
    • US$34.49
    • US$27.89
    • US$16.16
    • US$19.62
    • US$19.62
    • US$62.36
    • US$31.04
    • US$29.89
    • US$21.93
    • US$49.44
    • US$27.99
    • US$26.99
    • US$17.99
    • US$32.65
    • US$17.99
    • US$58.64
    • US$323.00