Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Πολύ καλό προϊόν κάνει αυτό που πρέπει έχει πάρα πολύ ισχυρό σήμα. Έχει μπει σε δωμάτιο μακρυά από το μόντεμ κ λειτουργεί άψογα το συστήνω ανεπιφύλακτα.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Router otrzymał nienaruszony. Przesyłka dotarła, raczej szybko. Przy pierwszym włączeniu wszystko działa automatycznie bez żadnych ustawień, jestem zadowolony! dzięki sprzedawcy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Działa dobrze! Ma niski pobór mocy i jest cichy. Interfejs sterowania jest jednak nieco ograniczony (patrz zrzuty ekranu).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Ładny produkt. Miła jakość i jest szybki Szybka wysyłka z Hiszpanii do Portugalii 2 dni od złożenia zamówienia i otrzymania go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Super, łatwe do ustawienia i gotowe do startu. Kupiłem dwa i obie działają. Excelente artigo, konfiguracjação imediata e prostes e pronto a funcionar. Kompleks 2 i ambos funcionam muito bem. Wielkie kompra. Blitzwolf

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Najłatwiejsze urządzenie w historii. Doskonały i silny sygnał nawet przy niskiej mocy. Kupię kolejny. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Doskonały router. Łatwa instalacja. Dobre, ładne i tanie!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Bardzo dobry produkt. Wygląda jak ruter premium w cenie budżetowej. Jestem pod wrażeniem projektu i wyglądu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Szybka dostawa punktualna! Działa idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Router dotarł bezpiecznie. Dobrze opakowany, jeszcze nie próbowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 949
    • Ft24 455
    • Ft20 542
    • Ft43 439
    • Ft25 552
    • Ft27 012
    • Ft23 071
    • Ft139 862
    • Ft7 298
    • Ft82 146
    • Ft23 361
    • Ft16 749
    • Ft17 381
    • Ft38 243
    • Ft86 287
    • Ft14 126
    • Ft13 503
    • Ft5 838