Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(30)
    • 5 Gwiazda(29)
    • 4 Gwiazda(0)
    • 3 Gwiazda(1)
    • 2 Gwiazda(0)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2023

    Tak samo jak w opisie, chociaż jasność klawiatury jest trochę niska, ale podoba mi się jakość i klikane klawisze.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2024

    Doskonała klawiatura stosunek jakości do ceny!_Napisałem na jej temat recenzję na moim kanale_https://youtu.be/zgExw9WhTJI?si=nADTQDopSpxVSk2b_

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2024

    Doskonała klawiatura, a także bardzo piękna! !! (moje odniesienia do użytku: Apple Magic 2 i K6 Keychron). Produkt został opodatkowany w Brazylii, ale zapłaciłem ubezpieczenie podatkowe w momencie zakupu, a sklep udzielił mi natychmiastowego zwrotu zapłaconej kwoty za pomocą płatności PIX! Całkowicie warto! Kupiłem ją z niebieskim przełącznikiem, tylko uważam, że jest trochę za cicho (lubię hałas), ale nie jest to w pełni zasłużone 10/10 dla tej klawiatury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2024

    dotarło dobrze, przed terminem, opłata celna została zwrócona przez BG, o klawiaturze, czerwony przełącznik jest bardzo cichy, w testach pisania jest idealny, rozmiar jest rozsądny, ale nie mały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2024

    Wszystko dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • shade
    GR
    21/08/2023

    bardzo ładna klawiatura do tej pory nie widziałem żadnych niedogodności.Naklejka na klucze i kabel do ładowania (typ C) są naprawdę dobre

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2024

    Bardzo dobra jakość! rozmiar jest dobry, dokładnie to, czego się spodziewałem. A najważniejsze dla mnie: cisza przy naciskaniu klawiszy, niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2024

    Niesamowite! Taka wysokiej jakości klawiatura! Przełączanie między różnymi trybami jest niesamowite, 2,4 do gier, a Bluetooth do laptopa do pracy (tylko prosty ruch przełącznika).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2024

    Dotychczas bardzo dobrze mi służy. Bateria trwa 7 dni bez oświetlenia._Oprogramowanie konfiguracyjne Lixnk znajduje się na tej stronie internetowej: https://www.blitzwolfeurope.com/BlitzWolf-BW-Mini75-Low-Profile-Mechanical-Keyboard-red-switch

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2024

    Klawiatura wydaje się być dobrej jakości. Obciążył mnie kwotą 54,00 R$ i otrzymałem zwrot od Banggood za ubezpieczenie taryfy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$55.99
    • US$41.99
    • US$34.99
    • US$47.99
    • US$37.99
    • US$72.99
    • US$59.99
    • US$27.99
    • US$70.99
    • US$48.99
    • US$59.99
    • US$48.99
    • US$95.99
    • US$49.99
    • US$85.99
    • US$115.99
    • US$288.99
    • US$33.99