Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/12/2020

    Zawsze kupuję produkty Blitzwolf, ponieważ są dobrej jakości i ten kabel 3 w 1 nie różni się. Bardzo mi się podoba. Poza tym, nie trwało to zbyt długo. Polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    23/12/2020

    Bardzo przydatne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Bardzo dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2019

    The BlitzWolf BW-MT4 3-in-1 cable supports all charging protocols except Oppo 1+, Huawei SCP and Type-C PD. I should point out that it's maximum supported Voltage is 12V. Surprisingly, the max output (in 5V) I measured for this cable/adapters is almost 5A, and not 3A as it is written in the specification. The two adapters are interchangeable, allowing you to use a single cable for almost any device. I have also measured a very small resistance for the cable and it's two adapters as well. Excellent job BlitzWolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2020

    Doprava OK objezdne 13.Wrzesień. Doručené 22.Wrzesień. Przed 2 są Usb 1 oświetlenie 8 pin. Przesyłka OK zamówiona 13.Wrzesień. Dostarczono 22 września. Dla 2 typów USB i 1 oświetlenia 8 pin. Zapakowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • S3RVIP3
    BR
    30/10/2019

    Apesar de serem muito bons no carregamento rápido de dispositivos Android, esse com adaptador para Iphone e Ipad realmente carrega mais rápido quando conectado a um carregador com saída turbo de 2.5 amperes. O teste foi realizado com os IPhone 5S e IPhone 8 que carregaram consideravelmente mais rápido com o conjunto carregador e cabo turbo "BlitzWolf". Minha reclamação é quanto a entrega que demorou mais de dois meses para chegar e ainda tenho mais dois carregadores turbo power "BlitzWolf" que foram comprados e pagos junto desses cabos que ainda não chegaram. Pelo produto a compra vale a pena mas o atraso no tempo de entrega foi decepcionante.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2020

    Rozkaz dotarł dobrze w oczekiwanym terminie. Produkt przyszedł dokładnie tak, jak zamówiono. Doskonała jakość. Jest z 1 metrowym kablem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2020

    Ładna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2 432
    • Ft8 104
    • Ft12 949
    • Ft7 399
    • Ft3 313
    • Ft4 803
    • Ft1 919
    • Ft2 400
    • Ft3 201
    • Ft3 054
    • Ft3 522
    • Ft2 560
    • Ft2 881
    • Ft3 201
    • Ft2 560
    • Ft3 522
    • Ft1 759
    • Ft1 919