Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1905)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1905)
    • 5 Star(1837)
    • 4 Star(63)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Bardzo wytrzymały kabel wykonany z półelastycznego materiału (sznuru) i solidnej obudowy. Posiada również adapter typu C nie wydaje się tani ani niskiej jakości. Zgodnie z moimi testami wyjściowymi, obsługiwane (maksymalnie) wyjścia kabla to: 1,8A 5V, 2.5A 9V, 1.6A 12V. Niestety nie obsługuje 3A przy 5V, ale tylko 1,8A. Jednak podoba mi się, że kabel BW-MT3 jest kompatybilny z protokołem ładowania Xiaomi (Mi Turbo Charge), jak można się tego dowiedzieć z mojego zrzutu ekranu Po Co z F2 Pro. Przetestowałem również kabel USB BlitzWolf BW-MT4 z dodatkowym łącznikiem pioruna (3 w 1), który ma lepszą wydajność.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo wygodne i dobrze wykonane! Na moich najlepszych z wielu oryginalnych kabli Samsunga... Wygodne dla podwójnego przeszczepu! Wtedy w tym okresie w super dyskoncie w śmiesznej cenie! Kupować teraz! Wciąż dobry Biltzwolf.. Jestem teraz na 4 produkt Blitzwolf i dla mnie zasługuje! Bardzo wygodne i dobrze wykonane! Na własną rękę, lepiej niż wiele oryginalnych kabli samsunga... Wygodne do podwójnego sprzęgania! Wtedy w tym okresie w super dyskoncie w śmiesznej cenie! Kupować teraz! Wciąż dobry Biltzwolf.. Teraz jestem na 4. produkt Blitzwolf i dla mnie na to zasługują!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Kable dostarczane są w prostym opakowaniu zamykanym na zamek błyskawiczny. Kabel może być używany do połączenia przez Micro USB lub typu C. Całkowita rezystancja linii energetycznej dla połączenia Micro USB ~ 0,199 Ohm, typ C 0,252 Ohm. Dzięki tym parametrom kabel bez znacznego ściągania napięcia wytrzyma prąd jedynie do 1,5-1,7 A. Nadaje się do transmisji danych i urządzeń zasilających niewymagających.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Otrzymany jako prezent od Game Money Box. Doskonała jakość i 1,8 metra długości. Ładowania w 2.1 A (nie mam ładowarki z większą ilością Amperes) w micro USB. Dostarczone w Grecji w 10 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Kupiłem go w 10 dni z dostawą do Turcji. Zgodnie z opisami produktów. /Szybka ładowarka. To wygodne, bo kupiłem go w 10.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Pasuje do celu, ale plastikowa osłona złącza typu C jest tak gruba, że mogę naładować telefon tylko wtedy, gdy zdejmę futerał (silikonowy). Jakość jest dobra! (BlitzWolf)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    מוצר טוב בשבילי האיכות מאוד גבוהה וממש הופתעתי שהמחיר הזה קיבלתי כזה דבר טוב יש לי כמה מכשירים עם כניסות שונות אז זה ממש שימושי ולא מצריך להשתמש בשני מטענים תודה רבה

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Cześć, Właśnie otrzymałem kabel i brakuje 1 elementu BW-S16 75 wat adapter, jakość kabla jest dobra, ale brakuje mi 1 elementu, więc proszę o kontakt, aby rozwiązać ten problem, chciałbym element zamienny, Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Działa dobrze Typ materiału nylonowego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2021

    Produkt pojawił się stosunkowo szybko (12 dni). Pakowanie było dobre i nic nie wygląda na uszkodzenie. Jakość kabla wydaje się w porządku, mimo że nie jest to izolacja krzemowa, a złącza działały dobrze dla zasilania i danych. Zasilanie było w porządku z poziomem QC3.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 104
    • Ft4 577
    • Ft4 577
    • Ft3 814
    • Ft3 050
    • Ft5 945
    • Ft4 577
    • Ft4 194
    • Ft3 814
    • Ft4 177
    • Ft3 962
    • Ft3 814
    • Ft3 301
    • Ft2 287
    • Ft2 971
    • Ft4 194
    • Ft3 301
    • Ft7 488