Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(122)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/06/2021

    ...καλή βάση στήριξης για μόνιτορ.....καλή ποιότητα υλικών..... εργονομική σχεδίαση...και όλα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του προϊόντος.... Προσοχή αν τα μόνιτορ που θέλετε να τοποθετήσετε δεν έχουν την διεθνή υποδοχή για βάση τοίχου....τότε πέστε άντε γειά........ ευτυχώς είχα της LG ...ενώ της Xiaomi στο κουτί.... ιδιαίτερη ΠΡΟΣΟΧΗ ..... Γρήγορη αποστολή!!!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2020

    Zgromadzenie zajęło trochę czasu. Uwolnił jedną trzecią mojego biurka. Używam go z 29„(stosunek: 21:9) i z monitorami 24" (stosunek: 16:9), pasują do siebie łatwo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Jestem pod wrażeniem tego planu! W tej cenie taki wielki trójnok/posiadacz dla obu ekranów. Blitzwolf znów dostarcza najlepszy produkt! Zawsze najwyższej jakości!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Muito bom produto, não tinham em stock o que fez demorar mais do que o esperado... Depois de repor em o stock(cerca de 1 semana) o envio foi mais rápido que o previsto e chegou em condições. Aconselho

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Ciężka praca i solidna konstrukcja. Ale trochę za ciężki jak na biurko podnoszące pneumatyczne. Z tym i dwoma monitorami 24in kompletny system jest trochę za ciężki i sprawia, że trudno go podnieść. MS3 byłoby lepszym wyborem dla stojącego biurka podnoszącego, ponieważ jest o połowę lżejszy. I nie widzę, gdzie dodatkowa regulacja wysokości MS4 byłaby przydatna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/06/2021

    Awesome product. Good quality, metal, solid product, at a good price. Also the design is really well made, it was so east to adjust small things to get it to work perfectly with my table. 5/5

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2021

    Niesamowity przedmiot, wiele regulacji, ciężkie skurcze. To poważna sprawa. Myślę, że najlepszy przedmiot z Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Super!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Doskonała produkcja, mogłaby utrzymać moje bardzo ciężkie ekrany HP bez żadnych problemów. Jestem z tego zadowolony i pomógł mi odzyskać 50% miejsca na biurku!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Produkt wykonany jest z metalu, dobrej jakości. Jeśli chcesz, aby Setul był przyzwoity, to zajmie trochę czasu, ale jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 576
    • Ft9 247
    • Ft12 330
    • Ft21 580
    • Ft12 330
    • Ft15 413
    • Ft8 013
    • Ft15 105
    • Ft9 555
    • Ft27 746
    • Ft16 277
    • Ft10 511
    • Ft2 772
    • Ft47 479
    • Ft36 996
    • Ft18 805
    • Ft12 330
    • Ft7 119