Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/09/2021

    Absolutnie idealnie, nie wiem dlaczego wcześniej go nie użyłem. Teraz jest więcej miejsca na stole. Uwielbiam to. Wysyłka była szybka z PL, a także doskonała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Arrived very fast and is very stable. I wasn't expecting it to be so good considering the low price. It can easily hold my samsung Odyssey G7 27".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Jedyna skarga, że stoisko Vesa Mount, nie jest tak łatwe do odwrócenia, jak się wydaje w instrukcji i powinno być inne wskazanie. Poza tym, super!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Wygodny i łatwy w użyciu. Jest łatwy w montażu i może być dopasowany do wielu różnych pozycji. Na tyle silny, by z łatwością utrzymać 27-calowy monitor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Bo ja jest bom, łatwy w montażu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Używam go od dwóch tygodni i jest całkiem dobry. Opakowanie było całkiem dobre. Łatwy w montażu, dobry podręcznik Jednym minusem jest to, że trzymasz rękę i monitor za daleko od pręta, wtedy trochę się przechyla, ale to nie jest poważny problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Jakość produktu jest bardzo dobra. Solidne wykończenie, dobrze zbudowany. Kupiłem 3, ale niestety jeden z nich może z odrobiną rdzy / wstawania na podpórce (patrz zdjęcie). Po ustawieniu monitora nie można go zobaczyć, więc jest to tylko mały problem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Dojazd w ciągu 7 dni z PL do HU. Bardzo szybki i łatwy w montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2020

    bardzo dobre ramie za te pieniadze nie znajdzie sie nic lepszego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo szybka wysyłka, produkt jest świetny i działa świetnie w moim monitorze LG 32 ultraszeroki, jeśli ktoś chce wiedzieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft16 376
    • Ft16 376
    • Ft9 824
    • Ft13 100
    • Ft10 217
    • Ft10 807
    • Ft13 100
    • Ft16 048
    • Ft3 600
    • Ft2 945
    • Ft50 444
    • Ft29 479
    • Ft17 293
    • Ft11 167
    • Ft19 979
    • Ft10 152
    • Ft9 824
    • Ft4 583