Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(200)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(200)
    • 5 Star(180)
    • 4 Star(18)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/09/2020

    W porządku, jest tutaj, świetny towar. Utrzymuje również nie nieco cięższy monitor stabilny. Najbardziej podobało mi się, że uchwyt jest tak, że mogę zostawić śrubę płynnie i położyć ją na boku stołu z dwoma śrubami bezpośrednio (patrz ostatni obraz), nie musiałem nic robić zamiast zacisku!

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Byłem zaskoczony jakością za cenę. Może mój 24" ekran bez problemu i mogę go swobodnie ustawić w wielu różnych pozycjach. Części montażowe są również dość wołowe, więc nie ma z tym problemu. Wszystko wydaje się stabilne. pakowane bardzo dobrze w oryginalnym pudełku i dostawa była bardzo szybka, więc byłem w ogóle proszę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    Jakość: 8/10 (bardzo dobra) Przesyłka: 11 dni (doskonały) Boks: 10/10 (idealny, bez wgnieceń) Cena: 9/10 Nie zostawiam jednak 5 gwiazdek, bo bardzo trudno jest obrócić monitor ponad osią pionową i nie ma już możliwości rozluźnienia nici, jak to jest na ostatnim zdjęciu.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Szybka dostawa i działa idealnie! Oszczędza dużo miejsca na moim biurku i ma wiele ruchów i pozycji ekranu, jestem bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Przybycie zajęło czas, a nie 4-6 dni, które wskazują, to około 12 dni roboczych. Dobry materiał i bardzo łatwy w instalacji, wygląda dobrze na każdym stole, musiał improwizować na śrubach dla mojego 27" monitora Samsung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Nie jest szczęśliwy! Monitor jest skowronny (patrz zdjęcie). Opis produktu pokazujący, że można obracać monitor, ale nie można. Mocowanie na ramieniu jest nitowane, więc nie można go obracać. Spróbuję go zwrócić. Uaktualnie jak usługa powrotu później.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Działa tak jak powinno! Mimo że wydaje się trochę tani, jest solidny i ogólnie bardzo dobry produkt. Naprawdę polecam i na pewno kupiłbym go ponownie, gdyby potrzebował innego monitora.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Bardzo dobre opakowanie. Stojak wygląda bardzo dobrze i mocno. Bardzo dobra i ciężka konstrukcja. Umieszczę to na 27 ekranie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Jednostka mieści się prawidłowo w biurze, kable mieszczą się ciasno w stojakach, a ekran porusza się płynnie. Obrót ekranu jest trochę podstawowy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Bardzo dobry produkt, łatwa instalacja, różne opcje montażu, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft10 285
    • Ft14 576
    • Ft11 692
    • Ft11 991
    • Ft7 793
    • Ft35 980
    • Ft11 991
    • Ft18 289
    • Ft26 985
    • Ft46 176
    • Ft33 282
    • Ft14 690
    • Ft9 293
    • Ft11 991
    • Ft20 987
    • Ft14 990
    • Ft11 991
    • Ft2 966