Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(73)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(73)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Po tygodniu, czy tak, jestem szczęśliwy. Jest to wraz z Windowsem zainstalowanym w pamięci EMMC w wersji 20H2, kiedy go uaktualniłem do 21h1 przestałem pracować dźwięk, na szczęście zrobiłem Acronis oryginalnego obrazu i mogę go odzyskać. Po sformatowaniu go bezpośrednio okna 10 21h1 nie był w stanie znaleźć wszystkich i nie zakończyło się znalezieniem przez sieć. Mój pomysł to nie używać okien. Obecnie mam SSD z serwerem Ubuntu 20.04 i działa świetnie, więc mam podwójny but. EMMC Windows 10 i SSD ubuntu 20.04 Używam go jako serwera zapasowego, zainstalowałem też xfce4, czekam na nvme, ponieważ w końcu jest to nvme 2242, W niektórych miejscach umieścił 2280, a inne 2242, aby zamontować nalot 1 z ssd i nvme miałem 2280, ale nie wchodzi. Plusy: Obniżona wielkość, więcej niż dopuszczalna wydajność. Wady: Gumki były źle przyklejone, z zadrapaniem, wentylator nie można regulować ani dezaktywować (albo nie widziałem go w biografii i jest trochę hałaśliwy.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Produkt jest piękny dobrze zbudowany i dotarł dość szybko tutaj w Brazylii, ponieważ specyfikacje są dobre i warte bardzo tylko korzyści koszt jest bardzo duży, gdy porównanie jest notatnik Notatnik produktu jest piękny, dobrze zbudowany i przybył bardzo szybko tutaj w Brazylii, ponieważ specyfikacje są dobre i warte dużo, koszty są bardzo wysokie w porównaniu do

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
  • 04/07/2021

    Ten minipc jest idealny dla biura i YouTube. Ma bardzo konkurencyjną cenę i oferuje odpowiednią ilość energii do lekkich zadań biurowych. Jest z czystym Windowsem 10 Pro. Również prawo jazdy jest prawdziwe. Otrzymałem błąd podczas aktualizacji do najnowszej wersji, ale został naprawiony przez asystenta aktualizacji Windows. Posiada 8 GB RAM DDR4. Ta ilość pamięci jest dobra dla każdego biura i internetu. Nie jestem pewien, czy to da się naprawić. EMMC pamięci ma 120 GB z dostępnymi 112 GB. Rozszerzyłam to o SATA SSD 2.5. Rozszerzony kabel SATA został dołączony do pakietu, czarownica jest miłym bonusem. Śruby blokujące rozszerzenie SSD nie zostały włączone. Łączność jest przez kartę WiFi Intel AC 3165 i Bluetooth. Procesor Intel J4125 jest dość szybki i ma wystarczające zasoby do lekkich zadań. Nie widziałem żadnego opóźnienia podczas przeglądania czy biura. Procesor jest aktywnie chłodzone przez czarownicę fan jest dość hałaśliwy i aktywny cały czas. Temperatura procesora wynosiła około 60 stopni Celsjusza podczas odtwarzania w YouTube HD i ok. 29 na biegu jałowym. Jest wiele wentylacji wzdłuż krawędzi, więc oczekuję, że chłodzenie będzie dobre. Istnieją 4 porty USB 3.0, VGA i HDMI. Jest też port sieciowy, ale nie przetestowałem go, żeby zobaczyć maksymalną prędkość sieci, którą obsługuje. Ja dostałem swoją w przedsprzedaży za 150€, co uważam za nie do pobicia cenę za ten występ. Za: - Czynnik małej formy - Dobra wydajność - Dobra łączność - Cena - Opcja rozszerzenia pamięci do 2TB Wady: - Stały hałas wentylatora bez opcji BIOS lub oprogramowania do regulacji prędkości w zależności od temperatury procesora - Kabel HDMI zawarty w pakiecie był wadliwy - Plastikowe stopy na dnie przyklejone bez opieki Końcowy wniosek jest taki, że całkowicie polecam mini pc do lekkich zadań biurowych.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobry produkt, ze stosunkowo szybką dostawą, to zajęło więcej czasu, aby dostarczyć go do mojego kraju, praktycznie ponad tydzień, aby krążyć wewnętrznie, ale są to zwykle opóźnienia poczty. Wszystko przyjechało dobrze, dobrze zapakowane. Komputer działa dobrze, jest szybki i dobrze spełnia podstawowe potrzeby domu i biura. Miałem już utworzone konto, system jest Win10 Pro, który był w języku angielskim, ale mogłem go zmienić na portugalski, również ze spersonalizowane konto dla mnie. Sieć bezprzewodowa ma niskie prędkości, lepiej działa dzięki kablom sieciowym. Wentylator jest trochę głośny, jego stałe działanie jest zauważalne. Ogólnie uważam, że to dobry wybór.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Tradycyjna koncepcja z Czech w około 1 roku. Przyczyna była ok. Nie ma powodu, by się mylić. Pc jest bardzo ładny, lekki i lekki. Ustawienie go było łatwe. Po języku węgierskim musiał być gotowy do działania. To bardzo proste i bardzo 4K wideo na żywo. Nie sądzę, żeby wentylator miał rację. Powodzenia, chcę, żeby się udało. Produkt dotarł z Czech w około 1 tydzień. Opakowania były w porządku. Nie było widocznych uszkodzeń. Pc jest bardzo ładny, mały i lekki. Ustawienie było proste. Tylko język węgierski musiał być zainstalowany oddzielnie. Zaczyna się bardzo szybko i odtwarza filmy 4K bez żadnych problemów. Nie sądzę, żeby wentylator był głośny. Dobry zakup, polecam go wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Zamówiony 14 lipca i przyjęty 20 sierpnia, do Piura Peru dotarł 37 dni. Dobrze spakowane, pudełko przybyło z małymi wgnieceniami. Mini PC jest wart mniej niż 190 dolarów, dobrze sprawdza się w biurze i internecie; w filmach FHD bez problemów, od 2k nie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Dzięki, Banggood! Produkt otrzymany w doskonałym stanie, dobrze kondycjonowany bez wad! Tak, byłem opodatkowany w skarbówce, około 17% kwoty. Zapłaciłem i produkt dotarł.. Teraz zainstaluję i wykonam testy!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Zamówiony 17 czerwca, a otrzymany 13 lipca, zajęło 26 dni dotarcie do Piury Peru. Został sprawdzony przez celników i dostarczony do serpostu. Skrzynka dotarła w dobrym stanie, z lekko wgniecionym narożnikiem. Mini PC działa dobrze z włączonym Windowsem 10, zalecanym do podstawowych zadań, takich jak automatyzacja biurowa czy multimedia, kup go w przedsprzedaży za 180 dolarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Tydzień na powrót do domu. Produkt dotarł w stanie. Działa doskonale, cena vs jakość jest w doskonałym związku. PC na tyle dobry, by surfować po Internecie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Ten mini pc działa szybko lepiej niż to, co myślę, wifi prędkość internetu nie jest szybka chociaż jest połączenie z 5ghz, ale ogólna wydajność jest doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft104 821
    • Ft311 195
    • Ft176 888
    • Ft42 582
    • Ft65 512
    • Ft162 147
    • Ft62 236
    • Ft317 746
    • Ft147 406
    • Ft16 376