Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(172)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(172)
    • 5 Star(158)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Produkt zajął trochę więcej niż tydzień, osiem dni... I przyszło do mnie z pudełkiem trochę upieczone. Podręcznik zawiera różne języki, w tym hiszpański. Nie ma baterii, musisz ją włożyć. Jakość cenowa jest więcej niż właściwa i na chwilę obecną wszystko działa idealnie. Podoba mi się, ponieważ oferuje różne połączenia z innymi urządzeniami, do wifi z USB pingo lub USB typu C i 2 rodzaje połączenia bluetooth różnych technologii... Aby być kompatybilnym ze starszymi urządzeniami... Musi umieścić różne czułości (dpi), coś, czego inne myszy zwykle nie przynoszą za taką cenę. Dobrze się czuje w dłoniach, to typowa myszka w stylu Mac. Mam duże ręce i mogę bez problemu złapać mysz. Jest bardzo uniwersalny, działa na każdy android zarówno dla USB, typu C czy bluetooth! Złych: Brakuje dwóch bocznych przycisków i szarego koloru górnej części myszy, chyba że jest to wysokiej jakości plastik lub farba w końcu pozostawi zaznaczone na czarno lub będzie się kleić. Mam nadzieję, że nie i trwa:)

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Czuje się w wymiarach i hergonomia jak mysz Mac, materiały wyglądają bardziej niepremium, trzeba sprawdzić trwałość, ale jest w porządku w stosunku kosztów do korzyści.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Zalety: Mysz idealna rozmiar, dobra marka, działa świetnie (bez wad), jest cicha i nie ma żadnych odgłosów klikania, ma przycisk, aby zmienić IPR, podwójne złącze USB i Type-C. Wady: działa z baterią AA, a także trwa dość długo!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Świetna mysz. Wygodna w użyciu. Szybki czas reakcji i żadnych problemów podczas używania. Dostarczany z adapterem USB B/tooth. Wymaga 1 x baterii AA do pracy (nie dołączone). Ogólnie bardzo zadowolony z tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Dobra mysz, zestaw odbiorników i przełącza się pomiędzy aranżacją Bluetooth, sygnałem uderzenia Bluetooth. Koło myszy jest metlichscre, a przyciski są ciche.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Miła mysz, cisza. Dobra czułość, działa na jednej baterii AA. Podłączony przez Bluetooth.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Dobra ergonomiczna mysz i bardzo cicha. Jak zwykle Blitzwolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Przybył w znakomitym stanie, nawet pudełko było w dobrym stanie. Myszy wyglądają trochę tanio, krawędzie są ostre na górze. Ale o dziwo jest całkiem wygodny. Warte ceny, na podstawie mojego tygodniowego doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Poręczna i lekka mysz. Doceniam również poręczny magazyn USB

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Super jakość Blitzwolf, ładny produkt, cichy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.99
    • US$21.99
    • US$22.99
    • US$23.99
    • US$13.99
    • US$35.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$11.49
    • US$13.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$9.99
    • US$14.99
    • US$15.99
    • US$10.99
    • US$29.99
    • US$14.88