Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(134)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(134)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2022

    Jest to wymagająca szara / czarna mysz, którą można opisać jako biznes, styl biura. Po lewej stronie znajduje się wystająca część, w której kciuk może odpocząć i okazał się szczególnie wygodny. W rzeczywistości jest dokładnie tak, jak sobie wyobrażamy na zdjęciach producenta. Wierzchołek jest częściowo szary, a do tego ma logo. Przyciski są bardzo dobre, wszystko łatwe i wygodne do naciśnięcia, w tym koło przewijania i dwa boczne przyciski. Dwa główne przyciski po lewej i prawej są bardzo ciche, nie mają typowego odgłosu kliknięcia, wydają tylko miękki, stłumiony dźwięk. To może być odświeżające w każdym razie, przełączanie na normalną mysz może być szczególnie irytujące przy stałym kliknięciu. Oczywiście, można przyzwyczaić się do tego przez jakiś czas, ale byłoby dobrze, gdyby w ofercie innych producentów pojawiły się nieme myszy, a także w kategorii średniej i wyższej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Today I got a shipment that arrived very quickly. The mouse looks great, the buttons are very soft to the touch and very quiet. It lies good in the hand and looks very firm and durable. Connecting to the computer was easy since it is Plug and Play, has no need for drivers. It takes one AA battery to power, battery life I still have to test. It is affordable and gives the impression of a much more expensive product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Wysyłka CZ-HUN-3 dni od zamówienia i otrzymałem go. Wygodne, bardzo lekkie, dobre podeszwy. Gumowana czarna, matowa powierzchnia. Cicha prawa i lewa funkcja. Za darmo, np. za pomocą Mouse Manager, można zaprogramować dwa przyciski boczne. Jest to mniejsza mysz, więc jest idealna dla tych, którzy lubią poruszać małymi palcami, nie lubią dużych i ciężkich myszy. Ale może być również na dłoni. Wszystko inne jest tak, jak opisano. Moja żona „skonfiskowała"

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    The sensitivity is well adjustable. Comfortable, lightweight (one battery), medium size. Delivery time is one week. I bought it because of the type-c connector. It's good that you can connect it not only Via USB. I cannot be bisappointed with Blitzwolf!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TeoVIP4
    GR
    10/01/2022

    Wysokiej jakości produkt z bardzo cichymi przyciskami, ładny w obsłudze.It wymaga jednej baterii 2aa i jest wyposażony w dwa kije USB...miła mysz w ogóle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Bardzo szybka dostawa, dotarła w ciągu zaledwie trzech dni. Bardzo fajnie, mała myszko. Już go kocham. Odbiorcy oczywiście mają miejsce na dole. Dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dobra jakość, cisza. Wygodna myszka. Bateria AA potrzebna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Wszystko poszło dobrze, to świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Idealna mysz!!! USb c idealne do laptopa, dzięki!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Good product like always from Blitzwolf ,it feels good in my hands

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$41.99
    • US$8.99
    • US$12.99
    • US$11.99
    • US$19.99
    • US$13.19
    • US$31.99
    • US$12.09
    • US$18.99
    • US$27.99
    • US$10.99
    • US$11.99
    • US$8.79
    • US$11.99
    • US$16.99
    • US$14.99
    • US$35.99
    • US$17.99