Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(422)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(422)
    • 5 Star(363)
    • 4 Star(35)
    • 3 Star(13)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/06/2021

    Produkt pojawił się stosunkowo szybko, zostałem przetestowany tak, jak powinien być, przyszedł dobrze zapakowany i bez widocznych problemów. Chociaż nie mierzył jeszcze skuteczności w walce z owadami, jego wygląd jest nawet zabawny, zawsze może być stosowany jako element dekoracji zabawy. Za moją stosunkowo przystępną cenę myślę, że będzie warto. Produkt pojawił się stosunkowo szybko, nie testował jeszcze prawidłowo, był dobrze zapakowany i bez widocznych problemów. Chociaż nie mierzył jeszcze skuteczności w walce z owadami, jego wygląd jest dość zabawny, zawsze może być używany jako element zabawy, jak również. Myślę, że to będzie warte tylko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Nie możesz właściwie spakować towaru. Przychodzi obrzydliwy. Dobrze, że się nie zraniłeś, to działa. Naprawdę mi się podoba. Pomyśl o pakowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Przybył w idealnym stanie i super szybkie i bardzo piękne i funkcjonalne naprawdę zabija komary i lepiej nie zakłóca snu jest cisza nie robi żadnego rodzaju hałasu..

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Nie podoba mi się tylko to, że pudełko przyszło w takim stanie i było częściowo rozebrane, ale bez uszkodzeń. Na zdjęciach widać, że mają komary, motyle i podobne stworzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Alapvetően jó, teszi a dolgát, de a hangulatfény néha jobban vonzza a bogarak mint az a rész ami ráz is. 2 éjszakát folyamatosan ment részben fényekkel, gondolom többet is kibír. FamaFutár hozta nem a posta. július 1 után kérdés, hogy mi lesz ezzel is...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    There was no opportunity to try it ‘cause there are no mosquitos yet, but works fine! Led: 1. White 2. Blinking colours (red, blue, etc) -> No just one single color of your choice 3. Rainbow

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2021

    Hibátlan állapotban kaptam meg a csomagot. Jó kidolgozású, egyéni formájú cucc. Nekem tetszik. Azt nem tudom mennyire hatásos, még nem támadnak a rovarok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Zamówienie zostało bardzo źle wykonane. Prawdopodobnie nie wina sprzedawcy, ale dystrybutora. Ma miękkie światło i jak na razie bateria dobrze działa. Mały i dobrze wygląda w każdym domu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Przyszedł z czeskiego magazynu w ciągu 2 dni, opakowanie trochę uszkodzone. Ale produkt jest w porządku, działa dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Jak produkt dobrze oświetla pokój plus nie dał do testów z komarami pq nie jest ciepło w memie, więc nie ma nawet dużo komarów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 813
    • Ft16 721
    • Ft11 064
    • Ft10 684
    • Ft4 894
    • Ft4 194
    • Ft6 484
    • Ft6 484
    • Ft17 171
    • Ft10 684
    • Ft9 537
    • Ft3 179
    • Ft7 630
    • Ft6 484
    • Ft7 977
    • Ft7 630
    • Ft6 867
    • Ft12 885