Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(171)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • DOCVIP4
    GR
    23/07/2021

    Wygląda na doskonały produkt o bardzo dobrej jakości produkcji. Szybka wysyłka w ciągu 11 dni kalendarzowych. Mam nadzieję, że w praktyce okaże się ona skuteczna i odporna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Dostałem zamówienie w 14 dni. Lampa nie jest zbyt duża, średnica podstawy jest nieco mniejsza niż 10 cm, górna część - około 8 cm. Ультрафиолет nie świeci zbyt jasno, ale może powinno. Przetestuję w naturze. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    29/5/31 zamówiłem, 30/5 zostało, a 14/6/21 otrzymałam. Bezpieczne opakowanie. Produkt jest zgodny z opisem, wykazuje bardzo dobrą jakość, jak wszystkie BlitzWolf i wykonuje swoją pracę. Kolejny bardzo dobry produkt BlitzWolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Doskonały produkt, bardzo szczęśliwy, już w stanie zabić swoje pierwsze komary, tryb światła jest w porządku, i ma 3 rodzaje oświetlenia: jasny, ciepły i tryb SOS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Bardzo szybko i bez opłat urządzenie jest piękne i naprawdę działa łatwa obsługa, a bateria działa przez całą noc...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Ten zabójca komarów wygląda niesamowicie. Światło pod spodem jest wystarczająco silne, mam nadzieję, że dzięki temu spędzę dobre noce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Wygląda na jakość. Małe przestrzenie, światła też są w porządku. Tu jest napisane płaszcz przeciwdeszczowy. Ale co z prądem? To jest warte swojej oferty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość. Działa doskonale i dobrze naładowana bateria. Światła są bardzo pomocne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Działa doskonale, bateria jest bardzo dobra, już używa 1 tygodnia (cały sen) i nie wyładowuje 🤯

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Jestem szczęśliwy, światło jest jasne, cel jest pełen, baterie mają dobrą wytrzymałość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft19 496
    • Ft8 776
    • Ft12 507
    • Ft8 598
    • Ft11 035
    • Ft9 929
    • Ft6 368
    • Ft5 664
    • Ft6 049
    • Ft10 299
    • Ft7 356
    • Ft9 929
    • Ft4 043
    • Ft4 775
    • Ft12 739
    • Ft14 650
    • Ft8 693
    • Ft4 412