Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Bardzo szybka wysyłka i dostawa po 7 dniach w moich drzwiach! Produkt jest naprawdę ciężki i wydaje się być naprawdę dobrą konstrukcją! Rozpakowanie zajmuje mi 3 minuty, aby to w pełni działa!Programy są naprawdę interesujące i dla każdego zastosowania! Czegoś, czego nie będę żałował!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Niesamowity produkt!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    7 dni przyszło bardzo szybko!!! Pod względem funkcji, to działa, ale ma bardzo silny masaż, to nie zostało dostosowane, aby uczynić go bardziej miękki, plecy boli i ogólnie czujesz ból w fotelu, który chciałem umieścić, to nie siedzi, Chociaż wziąłem go, bo widziałem, że zrobił, ale ponieważ ma wystarczająco masy jest w niebezpieczeństwie, aby krzesło się obróciło i w końcu położyłem go na łóżku lub dużym fotelu. Nie polecam go, ale może innym tak, nie chciałbym przechodzić przez to ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Wałki nie przesuwają się w pionie, zawsze poruszają się w tym samym miejscu, powodując wiele hałasu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Tak więc... dostawa z hiszpańskiego magazynu przyszła w ciągu 3 dni od zamówienia!!! Niesamowita prędkość, dzięki GLS. Jeśli chodzi o krzesło, to jest naprawdę dobre, a „montaż" obejmuje tylko rozpakowanie się z pudełka i leżenie na kanapie. Instrukcja nie jest nawet potrzebna, sterowanie jest intuicyjne. Sam masaż jest bardzo wyraźny (trudny), co jest moim problemem, jest fakt, że mierzę 196 cm i ważę 130 kg:) Jak jeszcze wyższa pozycja. Szyja będzie również boleć, ponieważ głowice są zbudowane na węższych szyjach i mocno naciskają. Nie piszą go nigdzie (i nie potwierdzili mi go na wsparciu), ale idealny maks. Wysokość około 185 cm, wyższe i szerokie figury po prostu nie pasują do krzesła. Nigdy nie znalazłem żadnych informacji o tym, czy ten masaż jest odpowiedni dla osób, które mają rozszerzone talerze (mój przypadek), ponieważ po masażu miałem dość dużo bólu, ale może to być również dlatego, że nie jestem naprawdę odpowiednią figurą do tego krzesła... Automatyczny masaż trwa 15 minut i wymaga naprawdę szerokiego zakresu efektów (masaż karku, masaż pleców, wibracje pośladków, Nadmuchiwane poduszki...), głowy do masażu szyi są regulowane nawet podczas masażu (pionowe rozproszenie około 10 cm) a ludzie z idealną figurą naprawdę lubią masaż. Już wtedy wahałbym się z kupnem... Jeszcze inna uwaga na twardość masażu - jest naprawdę wyraźna, czasami bolesna, trochę mi przykro, że nie można kontrolować ciśnienia, a przynajmniej jeszcze nie rozgryzłem, Ale dla zdrowej osoby o sztywnym mięsień może być bardzo przyjemne i użyteczne, zobaczymy, czy dam to komuś bardziej normalnemu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2021

    Po otrzymaniu tego natychmiast zamówiłem to samo urządzenie do masażu dla mojej mamy. Jestem pod wrażeniem opcji masażu pleców. Uważam, że to lepsze niż w krzesłach, które wypróbowałem, a to kosztuje kilka tysięcy euro. P.S. Mam 180 cm i ponad 100 kg i dobrze mieszczę się na krześle. Martwiłem się o to, gdy zamawiałem urządzenie, ponieważ na zdjęciach reklamowych osoba siedząca wydaje się mała.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Na podstawie recenzji miałem nadzieję, że urządzenie nie będzie zbyt delikatnie masować. Wczoraj urządzenie przybyło po 3 dniach dostawy i naprawdę muszę powiedzieć To, co dostarcza Auto-Demo-Moda, przewyższa moje oczekiwania w każdej formie. Mogę polecić to urządzenie każdemu! Kupiłbym go ponownie i już myślę o oddaniu kolejnego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Dobry masażysta, od serca. Nie podoba mi się fakt, że próbuje się dobrać do tyłka. W moim wymiarze 190/115 to trochę za mało.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo mi się podoba. Jest w stanie dobrze masować plecy i szyję. Powietrze jest trochę dziwne, ale przyzwyczaiłem się do tego. Mam nadzieję, że to potrwa długo. Polecam go ponownie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    To bistro za pięć dni. Już to zrobiłem. Powiem ci jedno - kup to, nie pożałujesz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$76.22
    • US$33.19
    • US$69.99
    • US$15.99
    • US$11.99
    • US$46.19
    • US$17.35
    • US$38.10
    • US$18.47
    • US$26.44
    • US$25.99
    • US$33.48
    • US$21.99
    • US$10.38
    • US$17.59
    • US$23.09
    • US$45.99