Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(199)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/11/2021

    Z polskiego magazynu dotarł w ciągu pięciu dni. Ona masuje bardzo ładnie. W jego najsilniejszych etapach, jest prawie nieprzyjemnie w stanie ścisnąć nogi poduszki. Pełny masaż stóp, to znaczy, na dole, na górze i na obcasach. Wszystkim gorąco polecam! Przybył z różnych źródeł w ciągu 5 lat. To jest bardzo przyjemne. Na najwyższym poziomie, klimatyzacja może pomóc najpiękniejsze niekomfortowo. Pełny ruch pieszy, tj. Górna strona, górna i dolna. Gorąco polecamy wszystkim!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Masaż masuje, limfatyczny i podgrzewa do 40C. Masaż odbywa się z twardymi torbami, zazwyczaj boli stopy. Chodzenie boso po kamieniach jest przyjemne, masaż z maszyny nie jest przyjemny. Można założyć, że 90% ludzi będzie miało tę maszynę w szafie po miesiącu i już jej nie wyjmuje. Masaż limficzny odbywa się przez napompowanie powietrza do gumowej torby, która otacza nogę. Wkładki są zapinane i zapinane na rzep i można je rozpinać i prać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2021

    Uwielbiam to, masaż jest świetny, również podgrzewający. Idealnie po długim dniu pracy, mój mąż to uwielbia, :) Ma szeroką stopę, rozmiar 46 - 29,5cm długości i dobrze pasuje. Jest też super, że jest cicho. Więc możesz chcieć telewizji i mieć masaż jednocześnie. To jeden z najlepszych kupców na Banggood, 🖤🖤✌🏼 A dzięki obsłudze klienta, wszyscy byli wspaniali i bardzo pomocni. :) jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Szukałem czegoś takiego, odkąd próbowałem jednego (o wiele droższego) u mojego lekarza 2 lata temu. Ten wygląda tak samo, czuje się tak samo, ale kosztuje mniej. Niesamowite uczucie, 3 programy, Blitzwolf zbudowany jakość... Przyszedł tydzień z CZ

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Tak szybko dostarczono, zanim go kupiłem. Świetnie, wszyscy dorośli są w to zachęceni, a zwłaszcza wieczorami do telewizji. Cieszyłbym się tylko, gdyby był stopień masażu na całej okolicy nogi w tę i z powrotem. Jeden stopień boli w miejscu przed piętą, ale to pewnie mój problem. W każdym razie, gorąco polecam!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Ma trzy tryby masażu i jest świetny. Poduszki powietrzne o największej mocy naprawdę mogą się ścisnąć. Jest bardzo przyjemny i nie boli tak bardzo, że nie można go znieść. Z magazynu CZ zamówione w piątek i dostarczone w poniedziałek. zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Perfekcyjny masażer. Trzy tryby masażu plus ogrzewanie stóp. Dostawa z magazynu CZ w ciągu trzech dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Δεν υπάρχει... Είναι φοβερό μηχάνημα δεν το περίμενα τόσο καλό. Αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίο ευρώ.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Bardzo szybka dostawa super produkt super sprzedawca. :) jak salon masażu. W przeciwnym razie chińska wtyczka kompatybilna z kablem zasilającym eu Equip 112160.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo dobry produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 925
    • Ft29 505
    • Ft8 157
    • Ft17 308
    • Ft7 866
    • Ft12 128
    • Ft22 948
    • Ft6 554
    • Ft9 177
    • Ft11 800