Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(120)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(120)
    • 5 Star(117)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    ... καλώδιο φόρτισης από την γνωστή εταιρεία... .. ποιότητα υλικών και σχεδίαση.. .. όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.. .. σχετικά γρήγορη αποστολή...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Jest po prostu doskonały i z jakości materiału, nie ma więcej problemów przy ładowaniu lub podłączeniu do komputera z ostrzeżeniem, że kabel nie jest oryginalny!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Produit reçu ! Elle est bien tressé. Elle m’a l’air d’être d’être d’une bonne qualité mais dommage que la longueur edt plus courte que celui des apples. :(

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    The cable workmanship is very good. It easily charges iPhone 8. I have been using blitzwolf cables for several years and the cables I bought 3 years ago are still in perfect condition. It is a trustworthy company.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Idealnie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Najlepszy kabel oświetleniowy dla iPhone i iPadów w historii!!! Bardzo szybka dostawa 🚚

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Szybka wysyłka, kupię ponownie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Dobry produkt i cena. Kupiłem tę markę wcześniej i nie był rozczarowany ołowiu, że jest niezawodny i dobrze wykonany, to jest po prostu tej samej jakości. Warto zapłacić trochę więcej za dobrą jakość produktu działa dobrze z moim iPodem nano. Dobrze zapakowane i szybka dostawa z Chin.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    2 kable zamówione. Otrzymano po 8 dniach. Kabel działa w porządku z iphone 12 pro max.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Dobra jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft18 781
    • Ft16 099
    • Ft7 279
    • Ft6 131
    • Ft3 445
    • Ft4 597
    • Ft13 032
    • Ft3 445
    • Ft7 664
    • Ft8 046
    • Ft6 513
    • Ft3 445
    • Ft6 513
    • Ft2 297
    • Ft3 598
    • Ft8 395
    • Ft4 976
    • Ft8 295