Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(81)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(81)
    • 5 Star(74)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    Polecam ten kabel ze względu na jakość i fakt, że posiada certyfikat MIF, ponieważ nie mam problemów z podłączeniem mojego iPhone'a do ładowania lub do komputera, tylko rozmiar jest mały, więc należy pamiętać o tym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Dobrej jakości kabel, ale jeszcze nie próbowałem. Myślę, że za taką cenę, powinieneś mieć przynajmniej 1,5 metra. Bo tak się pomyliłem, widziałem, że jest drogi, i nigdy nie myślałem, że ma tylko 8 cali długości

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Jak zwykle Blitzwolf dostarczający dobrej jakości produkty; działa w porządku, idealny rozmiar- polecam!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Kolejny doskonałej jakości kabel piorunujący z Blitzwolf (mały rozmiar, jak opisano).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    very good

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Kolejne 0,5m nie było winą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Te kable są świetne. Dźwiękowo wykonane i jeśli wytrzymają dłużej niż miesiąc lub dwa, jestem całkiem szczęśliwy. Myślę, że pojadą na co najmniej rok. zdecydowanie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Produkt jest dobry, doskonałe wykończenie i działa doskonale. Przybył szybko i dobrze zapakowany. Skończyło mi się zmieszanie i nie zauważyłem, że produkt ma tylko 30 cm. Obraz doprowadził mnie do błędu. No i jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Mój iPad wydaje się ładować szybciej. Tylko uwaga: to raczej krótki kabel. Więc skup się przy zakupie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 290
    • Ft3 575
    • Ft3 575
    • Ft7 152
    • Ft5 006
    • Ft6 077
    • Ft2 475
    • Ft7 868
    • Ft3 203
    • Ft6 077
    • Ft2 351
    • Ft7 152
    • Ft4 290
    • Ft10 730
    • Ft8 224
    • Ft11 752
    • Ft3 094
    • Ft154 873