Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1524)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1524)
    • 5 Star(1413)
    • 4 Star(89)
    • 3 Star(16)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/01/2021

    Ładne światło, działa dobrze. Jest wystarczająco jasno. Nie wydaje mi się, że to 3000 tysięcy, ale nie mogę ich przeliczyć. Porównuję to do innej lampy. Bardzo mi się to przyda. Bardzo szybka misja!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Ten jeszcze jeden zakup, który jest naprawdę szczęśliwy z tego powodu. Światło jest niesamowite i zapewnia ciepłe światło, które nie jest zbyt jasne, ale wystarczająco, aby pomóc w nocy potrzeby. Powiedziałbym, że to również wystarczy, aby przeczytać książkę, jak również.To ma przycisk 3 kroków z 3 wyboru off auto i używać go, jak chcesz. Inną przyszłością jest to, że lubię w nim jest to, że jeśli masz dzieci bateria jest wyjmowana, więc można ją wyjąć, aby ją naładować lub zapisać od dzieci z zabawki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    To świetna lampa do szafy. Kupiłem jeden, żeby spróbować, a teraz zdecydowanie zamawiam więcej. Światło jest również ciepłym odcieniem, więc nie rani oczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Meleg fény. Sötétben működik. Jó mozgás érzékelés. Akkumulátor levehető. Nekem 4 napot bír egy töltéssel. Jó minőség.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Towar dotarł nietknięty. Lampa się załadowała. Czujnik ruchu jest aktywowany w odległości większej niż 5 m. Światło jest wspaniałe, dla tamburyna w wielopiętrowym domu nadaje się do huray. Napiszę o autonomii później. W opakowaniu znajduje się kabel USB, instrukcja obsługi i dwustronna szkocka do mocowania. Jest mnóstwo mocy. Jedyne, co chciałbym zobaczyć to ta sama lampa w zimnym świetle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Działa dobrze. Światło jest za mało mocy Dobra jakość konstrukcji. Szkoda, że ładowanie odbywa się przez USB, a nie przez USB typu C

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Bardzo dobre ciepłe światło. Dobrej jakości produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Rozjaśnia się. Funkcja oświetlenia tylko wtedy, gdy jest ciemno na automatycznej działa bardzo dobrze. Bateria jest też bardzo dobra, minęły dwa tygodnie od zainstalowania i nie musiałem jeszcze ładować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    Idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 676
    • Ft4 422
    • Ft2 940
    • Ft4 778
    • Ft6 620
    • Ft5 151
    • Ft4 422
    • Ft4 412
    • Ft7 722
    • Ft6 250
    • Ft2 752
    • Ft5 412
    • Ft5 094
    • Ft7 324
    • Ft20 385
    • Ft3 147
    • Ft5 148
    • Ft7 961