Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(56)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(56)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/01/2022

    Jó minőség. A fények nagyom szépek. Nagyon sok funkció. A 12 V-os szivar gyújtó fej nagy méretű. A mini aljzatból nagyon kiáll. A led égőket külső burkolat védi a sérüléstől. A vezetékek hossza a "sedan" autóhoz megfelelő hosszú. Szállítás 3 nap, nagyon gyors.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    W porządku, rozświetlę ponownie...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2022

    Te wyglądają świetnie działa piękne kolory dobra jasność kilka próbek przedmiotu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Very good and Very nice product for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Przybyl bardzo szybko. Zainstalowałem aplikację i zrobiłem test. Działa świetnie i ma wiele ustawień. bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Nie zawsze łączy się z aplikacją, a klej jest trochę słaby

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Witam, jeśli chodzi o to, że nie odpowiedziałem na ofertę, pozwól mi otworzyć ją ponownie i pozwól mi potwierdzić, że zgadzam się z ofertą zwrotną

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Jak opisano i dobrze zapakowane, pozostaje tylko praca

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    1. Dla mnie byłem podekscytowany, że otrzymam produkt w ciągu dwóch tygodni. Ale dziś, gdy otworzyłem i sprawdziłem, wydaje się być używanym produktem, jak widać na zdjęciach. Recieve najprawdopodobniej był przyklejony do powierzchni, ponieważ miał na sobie klej i zadrapania. Co dowodzi, że jest używanym produktem. 2. BOX mówi, że jego światło RGB, a nie RGBIC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2021

    Wspaniałe światło.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$36.83
    • US$13.74
    • US$18.00
    • US$13.47
    • US$12.23
    • US$8.07
    • US$11.76
    • US$22.88
    • US$19.62
    • US$26.99
    • US$16.16
    • US$8.55
    • US$29.99
    • US$23.88
    • US$12.04
    • US$18.99
    • US$16.16
    • US$23.99