Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(272)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(272)
    • 5 Star(257)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2021

    ....δεν έχεις να πεις πολλά για αυτό το επώνυμο προϊόν.... ... αξίζει τα χρήματα του... ... όλα σύμφωνα με την περιγραφή του προϊόντος.... ... καλή ποιότητα υλικών και σχεδίαση!! ... γρήγορη αποστολή!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2022

    Oba pudełka były w świetnym stanie i dotarły szybko, około 4 dni roboczych. Ekstremalna jakość produktu, jak można się już spodziewać, a z recenzji, które widziałem, szybka konfiguracja i integracja z Google Home sprawia, że wszystkie różnice.Ja miałem inteligentne lampy sufitowe od Blitzwolf i bez wątpienia pod względem jakości / ceny nie ma lepszej marki dla tego typu produktów! Chociaż lubię również produkty Xiaomi IoT ich trwałość jest mniejsza i miałem kilka problemów, a mianowicie błędy bez rozdzielczości! Z natywną aplikacją, bardzo łatwy i dobry w użyciu, aby skonfigurować te diody LED z Blitzwolf, a następnie pominąć nadchodzący pełny pakiet, z poleceniem i sterownikiem led. Zdecydowanie doradzam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2022

    Kolejny doskonały produkt od Blitzwolf!!! Jakość jest bardzo dobra, dobrze się trzyma i bardzo łączy się z moim inteligentnym domem. Jedyne, czego bym chciał, to więcej jasności. Myślę, że jest to spowodowane tym, że ma 150 ledów w 5 metrach. Mam inny Noname, z 2019, który jest najgorszy do wszystkiego (jakość, łączność itp) ale jest bardziej jasny, ponieważ ma 300 diod LED w 5 metrach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Kupiłem pasek za 20€ i za tę cenę jest vfm. Ma bardzo piękne kolory, które nie są połączone z oświetleniem jednego koloru. Na przykład, fioletowy nie potrzebuje niebieskiego, a czerwony, aby pokazać fioletowy. Biały jest niebieskawy. Ale mój produkt ma problem z trybem blaknięcia. Pasek zmienia kolory bardzo płynnie, ale kiedy zmienia się na zielony, nie zanika. Robi to również dla następnego koloru i ponownie płynnie zmienia kolory. Tryb muzyki jest dobry na niskim poziomie głośności, ale kiedy podładujesz głośność, po prostu zmienia bardzo szybko kolory i głównie widzisz biały. Sprawdź prywatne wideo, w którym wyświetlam problem w trybie ściemniania. Ogólnie podoba mi się pasek led, ale nie jest wart 40€, nawet ja nie mam wiele doświadczenia z ledowymi paskami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    This is the second one I bought and I'm very pleasant with it. If you want to decorate your smart home with beautiful RGB lights, this is an excellent choice!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Bardzo dobra jakość dla led Stripc w ładnych kolorach, ale nie bardzo jasne, jak chciałem.Podłączenie do wifi jest bardzo łatwe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2022

    Good product for this price. Work correctly with remote control or blitzwolf / tuya / smart home app.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2022

    Bardzo dobra jakość, i przyszły szybciej niż się spodziewałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Jestem bardzo zadowolony, że wszystko działa dobrze i z aplikacją wszystkie dobrej jakości produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Bardzo dobry film za jej pieniądze, uważaj, jeśli wysiądzie, nie będzie się kleić, zapala się dobrze,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.94
    • US$24.12
    • US$29.89
    • US$14.99
    • US$26.55
    • US$23.09
    • US$30.02
    • US$25.16
    • US$12.41
    • US$15.99
    • US$9.23
    • US$26.90
    • US$17.99
    • US$13.49
    • US$35.33
    • US$48.99
    • US$32.33
    • US$80.99