Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(112)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(112)
    • 5 Star(108)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Doskonała jakość i cena, działają bardzo dobrze, taśma do przyklejenia paska dobrze, dobra jasność, i działa doskonale z Alexa i Google home, pracuje z aplikacją SmartLife, a także z Blitzwolf, zalecane w 100%. Przesyłka była bardzo szybka (15 dni) do Meksyku. Jest jak w opisie. Posiada funkcję Music Sync i różne efekty, ma również białe światło.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Nieźle działają idealnie... Biały kolor nie wygląda całkiem biały. Bardziej fioletowy. Muszę sprawdzić, kiedy je instaluję, ale jest wart swojej ceny. Jakość paska led jest bardzo dobra. Tryb muzyczny działa całkiem nieźle. Mam je przed 15 dniami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    3 piros LED nem működik, az LG tv távirányító nem működik megfelelően ha olyan közel van hogy érzékeli a jelét. Az érzékelőjét elfordítva rendben működik. A zene érzékelés a kapcsolón hozható működésbe vagy az alkalmazáson belül. Összességében rendben van csak ajánlani tudom. Rendkívül gyorsan megérkezett ezért külön öt csillag.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Szokásos BlitzWolf minőség😃. A szállítási idő kicsit több volt Kínából, de nem vészes.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Doskonały produkt... jest dobrej jakości... Led pas jest całkiem jasny... super szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Jest dużo słów, a mój miał wadę na samym szczycie, ale skoro są pod stołem, to nie ma znaczenia 😀👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2021

    Τέλειο σούπερ μου αρέσει πάρα πολύ είναι πολύ προσεγμένο το βλέπεις και απ' συσκευασία του σας το προτείνω ανεπιφύλακτα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Rendben megérkezett, leírásoknak mgfelelően működik.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Działa idealnie, jak wszystkie moje inne rzeczy Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Nice colours. Lots of programs, wifi connectivity and google assistant compatibility. Value for money

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 161
    • Ft7 584
    • Ft5 961
    • Ft5 994
    • Ft8 360
    • Ft8 360
    • Ft4 312
    • Ft6 924
    • Ft12 465
    • Ft17 479