Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(124)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(124)
    • 5 Star(120)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/03/2021

    Wydaje się niższej jakości niż BW-LT34, przynajmniej w materiale sterownika, pasek wygląda doskonałej jakości i jest w bardzo dobrej cenie, działa bardzo dobrze, taśma do klejenia paska dobrze, dobra jasność, polecana w 100%. Przesyłka była bardzo szybka (15 dni) do Meksyku. Jest jak w opisie. Posiada funkcję Music Sync i różne efekty, ma również różne kolory na pasku (wg segmentów).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    To jest następny poziom, jak każda dioda jest indywidualnie programowalna, obsługuje wifi i bluetooth, tańczy do muzyki, zainstaluję to za moim telewizorem na ścianie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Bardzo ładny produkt działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Bardzo dobra jakość led strip z świetnymi funkcjami i wieloma trybami.Jedynie nie podoba mi się to, że jasność nie jest bardzo wysoka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    We wtorek paczka została zamówiona, w czwartek dostarczona z magazynu CZ do domu (GLS). Jestem absolutnie zachwycony taśmą LED. Pilot reaguje na odległość od siedzenia do telewizora, gdzie mamy taśmę. To był zakup w stylu luksusowym.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/07/2021

    Szybka dostawa 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Nagyon jól működik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    VFM RGB λεντοταινία με άπειρους συνδυασμούς χρωμάτων και εφέ. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα. Επίσης η αποστολή ήταν πολύ γρήγορη, σε 10 μέρες ήρθε στο σπίτι με courier. Great product, full recommend. Very fast shipping. Banggood is the best site to buy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Shipping was delayed- came one week later Everything else is great

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Produto muito bom, funciona muito bem. Muito fixe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.42
    • US$15.00
    • US$18.94
    • US$18.99
    • US$12.83
    • US$20.78
    • US$34.64
    • US$13.74
    • US$13.47
    • US$12.36
    • US$8.51
    • US$17.66
    • US$19.62
    • US$23.99
    • US$19.99
    • US$19.41
    • US$48.50
    • US$18.99