Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(887)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(887)
    • 5 Star(704)
    • 4 Star(89)
    • 3 Star(45)
    • 2 Star(13)
    • 1 Star(36)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/12/2021

    Desperacki, zwyczajowy projekt Blitzwolf. Czujnik jest mały, więc jeśli jest przymocowany bezpośrednio do kavy. Możesz zobaczyć tylko kolor małego obszaru, jeśli masz miejsce, możesz poprawić czujnik trochę dalej od samolotu telewizyjnego, ale nie możesz przesunąć go zbyt daleko, ponieważ nie zobaczysz już kolorów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Wziąłem dwa instalatory z każdej strony, tak więc jeden pilot działa równolegle. Jak na cenę, nie jest źle. i stosuje wymianę skóry przez ekran, więc nie jest to czujnik hdmi, ale jest ekonomiczny i ma nadzieję, że będzie wyglądać bombowo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Paczka dotarła szybko z europejskiego magazynu. Po pewnych trudnościach z rozgryzaniem, jak działa czujnik ekranu telewizora, działa dobrze... Jedynym minusem jest to, że to tylko 2 MT. Zainstalowałem go na 75-calowym telewizorze... Nie wyszło tak, jak się spodziewałem... Myślę, że jest idealny dla telewizji 32/40".

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Really great item. I like I a lot. It holds on TV so you don't need any additional adhesive tape. Working well. I would appreciate automatical turning on and off with the TV. No cables visible!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2022

    Niestety jedna z moich wstążek ledowych się spaliła i sprzedawca zwrócił mi część pieniędzy, które chciałem zatrzymać z produktem pq, dopóki nie kupiłem innego... polecam...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Produkt zgodny z opisem. Czujnik i komenda działają idealnie. Dobra ogólna jakość materiału. Przetestowane i zatwierdzone! Teraz to jest 😉

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Jest to miła, tania alternatywa dla Ambilight. Zmienia kolory w zależności od widoku czujnika, ale zawsze tylko jeden kolor wokół telewizora. Głównie pasujące do siebie podobne uczucie Ambilight, czasami przybiera kolor jednej kropki, co nie pasuje do pełnego obrazu. Mimo wszystko, bardzo mi się podoba. Instalacja jest w porządku. Byłoby lepiej, gdybyś mógł wybrać długość trzech elementów i je wyciąć w zależności od rozmiaru telewizora. Do mojego 32" telewizora użyłem tylko dwóch kawałków. Nie wygląda ładnie z tyłu telewizora, ale nie zmienia dobrego wyniku. Kupię go ponownie, pełne rekomendacje!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Bardzo szybka dostawa z Hiszpanii. Taśma jest duża na 32-calowy telewizor, użyłem tylko 2 zamiast 3, może 40 telewizor jest idealny. Czujnik robi trochę nudny hałas i może być dokładniejszy w identyfikacji kolorów, ale za cenę nie jest zły. To sprawia, że telewizja jest bardziej ekscytująca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Świetne światła tła, z dobrym transferem kolorów. Możesz użyć trybów presetów lub czujnika, aby stworzyć wspaniałe wrażenia podczas wyświetlania filmów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Dobry, ale podstawowy zestaw oświetleniowy. Pasuje do jego cech. Musiałem włączyć wtyczkę, ponieważ port USB nie mógł sobie z tym poradzić i po chwili się wyłączał. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.99
    • US$19.62
    • US$7.48
    • US$12.57
    • US$20.09
    • US$16.85
    • US$18.42
    • US$10.98
    • US$5.71
    • US$19.62