Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(349)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(349)
    • 5 Star(330)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/11/2021

    Produkt dotarł bez żadnych problemów. Użycie materiału jest dobre i nie ma żadnych usterek (na razie). Jeszcze go nie zamontowałem, więc nie mogę wydać opinii długoterminowej. Mam nadzieję, że długo to potrwa. Ładnie się zapala i podoba mi się muzyka Przykłady funkcji muzycznych: https://youtu.be/OghUAYiNGlc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    To nie jest pierwszy socjatape, jaki dostałem. Doskonałe oświetlenie, łatwe połączenie. Jest warta swoich pieniędzy... ..wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu! Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2021

    although it came a little late and the first impressions are positive, good packaging intact from the transport. now impressions on the functional part. I think the power supply is limited to small as I notice a drop in voltage and it appears in the light intensity in some colors (red) when both strips are connected, I would also like additional functions or the possibility of adding additional features more mod. in general it is a good purchase remains to see how the strips will be utilized as two come and not one piece.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Te ledy są naprawdę dobre, byłem zaskoczony, jak szybko produkt dotarł tutaj. Taśmy, które je przyklejają są naprawdę mocne, zrobiłem przegląd i rozboksowanie na moim Tiktok: @Mikeedev

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Opakowanie i wszystko wewnątrz jest ładnie zorganizowane, pasek led jest bardzo dobry, światło, które emituje jest możliwe w ładnych kolorach i trybach, w ogóle polecam to tobie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Mam ten produkt tylko jeden dzień i jestem bardzo szczęśliwy. Ma bardzo silne światło, jak na pokój o powierzchni 25 metrów kwadratowych jest ok. Miałem problem z rogami, ale w porządku. Pilot jest wyposażony w baterię, wspaniale, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Its more than an average led strip. I like the rainbow effects. Also music mode which is great, but only mode 1 Classic is good, because in the other modes the delay between music and light effects makes it unenjoyable. Wifi pairing okay, can be controlled from SmartHome app, also Google Assistant voice commands.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Produsct as descrided. I order the 10m and the package has two 5 meters led strips. Package has 1 remote control, 2 five meters RGB led strips, 1 power supply and 1 adapter with on/off button and splitter for both strips. So if you want to put one of them in different room you have to buy extra power adapter and adapter. You cannot cut in smaller pieces this led strip anfd that's the reason for the 4 stars

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    excelente fita, integração com a Alexa. Pode usar se os controlos manuais, o comando Ingra vermelho ou aplicação para smartphone. a fita tem os leds cobertos, não estão expostos, ideal para locais mais húmidos como por exemplo uma cozinha.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Wysyłka trwała około 15 dni. Pudełko było trochę przyciśnięte, ale wszystkie załączniki bez problemu. Światła są idealne, funkcja jest poprawna. Instrukcje wymagają małego wyjaśnienia w procesie łączenia się z aplikacją. Wolf Blitz jakość mówi wszystko. Kupię więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$103.94
    • US$10.40
    • US$88.92
    • US$17.81
    • US$29.89
    • US$41.57
    • US$15.35
    • US$11.76
    • US$11.54
    • US$10.71
    • US$13.49
    • US$34.99
    • US$17.99
    • US$41.03
    • US$35.33
    • US$24.88
    • US$32.33
    • US$41.99