Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(210)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(210)
    • 5 Star(202)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/03/2021

    Najlepszy film z różnymi rzeczami, ściągasz aplikację Blitzwolf i jest super! Ładne kolory, ale dobrą rzeczą jest tryb, który miga zgodnie z dźwiękiem i głośnością!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    To nie jest pierwszy socjatape, jaki dostałem. Doskonałe oświetlenie, łatwe połączenie. Jest warta swoich pieniędzy... ..wszystko zgodnie ze specyfikacją produktu! Szybka misja!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    2020.16 grudnia rendeltem, másnap postára jest adták. A szállítás gyors volt, 2021.01.04-én kaptam meg a terméket, ami nagyon jó hiszen két ünnep jest volt. Zamówiłem go 16 grudnia 2020 roku, został wysłany następnego dnia. Dostawa była szybka, otrzymałem produkt w dniu 04.01.2021, co jest bardzo dobre, ponieważ były dwa wakacje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Ilumina bem, parece ter qualidade quanto aos acessórios que acompanha, possui várias tonalidades de cor vívida, apresentando quatro modalidades de acompanhar a música

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Przybyli przed wskazaną datą, to jest naprawdę dobre, pudełko przybyło trochę poturbowane, w pytaniu paski przybyły w idealnym stanie, to bardzo proste w stanie ich zainstalować, gorąco polecam wziąć wielką satysfakcję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Działa dobrze przez aplikację Blitzwolf.. Jedyny problem jest z kontrolerem.. Kiedy nacisnę zielony przycisk, ledstrip jest czerwony, a kiedy nacisnę czerwony, ledstrip jest zielony.. Również pasek led jest ciężki.. To oznacza dobrą jakość.. Nie wiem, tylko mówię

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Te ledy są naprawdę dobre, byłem zaskoczony, jak szybko produkt dotarł tutaj. Taśmy, które je przyklejają są naprawdę mocne, zrobiłem przegląd i rozboksowanie na moim Tiktok: @Mikeedev

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Mam ten produkt tylko jeden dzień i jestem bardzo szczęśliwy. Ma bardzo silne światło, jak na pokój o powierzchni 25 metrów kwadratowych jest ok. Miałem problem z rogami, ale w porządku. Pilot jest wyposażony w baterię, wspaniale, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Dotarł do Grecji w 15 dni.Doskonałe opakowanie i wszystko wewnątrz jest ładnie ułożone, led pas jest bardzo dobry, światło, które emituje jest możliwe z ładnymi kolorami i trybami, idealne w ogóle, polecam go do Ciebie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/06/2021

    To jeden z najlepszych filmów z soczewicą, jakie kiedykolwiek jadłem. Ma wiele trybów. To bardzo pomaga z kontrolą wifi i bardzo ładny efekt muzyczny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft13 966
    • Ft11 761
    • Ft8 272
    • Ft5 786
    • Ft2 925
    • Ft3 673
    • Ft12 862
    • Ft6 127
    • Ft9 555
    • Ft16 958
    • Ft7 954
    • Ft5 385
    • Ft16 471
    • Ft6 044
    • Ft6 327
    • Ft6 044
    • Ft8 909
    • Ft1 907