Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(220)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(220)
    • 5 Star(207)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Przyjechał bardzo szybko do Grecji i działa idealnie! Dobre opakowanie! Sławna i niezawodna firma!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Przybył dość szybko, bez opłat, lepsze niż inteligentne światło bo jeśli pali światło po prostu umieścić inny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Świetny produkt z Blitz Wolf, zawsze podziwiać jakość tej marki // Przybył i w mniej niż 1 miesiąc produkt, dostawa dość szybko!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Czwarte gniazdo WiFi, które kupuję od Blitz Wolf, działa bardzo dobrze, jak inne polecane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Αρκετά εύκολη εγκατάσταση, κάνουν την δουλειά τους απλά και γρήγορα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    To działa bardzo szybko z Google gniazdo kocham to!! Polecam go Turkom dla zmysłów w Turcji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Μια χαρά είναι. Συνιστάται για να κάνετε μια μεγάλη λάμπα ή προβολέα έξυπνο. Σε προσφορά συμφέρει. Αλλιώς μια έξυπνη λάμπα και ξεμπερδευετε.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Bardzo dobra jakość nadal nie testuje, ale produkt bardzo dobrej jakości, szybka wysyłka mniej niż miesiąc

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Działają bez zarzutu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Jakość produktu i super polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 412
    • Ft10 665
    • Ft3 475
    • Ft6 986
    • Ft6 620
    • Ft4 043
    • Ft5 884
    • Ft6 620
    • Ft7 722
    • Ft14 345
    • Ft5 094
    • Ft9 929
    • Ft4 103
    • Ft3 294
    • Ft3 676
    • Ft6 986
    • Ft4 778
    • Ft8 916