Opinie klientów

4.96 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(121)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(121)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Cieszę się z tego wszystkiego. Tak wiele różnych typów (w wersji zimnej/ciepłej, ok. 7 lat), Departament Interesu. Moje serce to uwielbia. Gładka okładka, bardzo blisko na sprzedaż. Twarze rąk przed tłumem. W 100% racja. Szybka cena, myślę, że w ogóle! Wspaniałe światło nocne, ma wiele trybów, od ciepłego i zimnego światła do około 7 kolorów. Natężenie oświetlenia można również wybrać. Wygląd bardzo dobry z miękką powierzchnią, tak bardzo przyjemny w dotyku. Stery są poruszane przed światłem, działa w 100%. Bardzo szybka dostawa, polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Bardzo profesjonalny, działa świetnie, bardzo przydatne dla światła nastroju, gest dłoni działa świetnie, łatwo zmienić kolor i intensywność, Używam go z telewizorem w ciemnym pokoju. szybka dostawa, dobrze zapakowana, zgodnie z opisem,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Lampa jest świetna. Daje dużo światła, a funkcja gestu działa idealnie. Za zapłaconą cenę uważam za dobry produkt. Dostawa do Niemiec w 2 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Bardzo dobrze, super polecam. Ładny rozmiar, aby nie zajmować zbyt dużo miejsca na stoliku nocnym i czujnik działa doskonale. Jest z podparciem na wypadek, gdybyś chciał powiesić go na ścianie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetne wykonanie, nie olśniewająca, zmiana koloru, z kablem i baterią do bezprzewodowego użytku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Very good and Very nice product for this price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/05/2021

    To bardzo dobra lampa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo dobry i bardzo ładny produkt za tą cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo mi się podobał, był dobrze zapakowany, nie byłem opodatkowany i działa jak opisano. Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 317
    • Ft2 340
    • Ft4 592
    • Ft4 014
    • Ft2 504
    • Ft3 344
    • Ft4 349
    • Ft3 344
    • Ft22 424
    • Ft9 826
    • Ft12 047
    • Ft5 627
    • Ft14 391
    • Ft2 675
    • Ft5 353
    • Ft5 021
    • Ft4 683
    • Ft8 213