Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(339)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(339)
    • 5 Star(328)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Zamówienie zostało wykonane na stronie 28 JAN i wysłane 4 lutego. Dotyka 16 dni prostych i 12 dni roboczych, od wysyłki oraz 23 i 19 dni, od dnia realizacji zamówienia. Był w pakiecie z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. To coś jest niesamowite! Jest wrażliwy na natężenie światła. Jest nawet silny we wszystkich fazach, obecnie, jeśli jest skierowany na białą ścianę, daje ładne przytulne światło dla pokoju. Jest bezpośrednio skierowany na cel, to wszystko rozświetla! Szyja dobrze się rusza, a nożyca jest mocna! Pięć gwiazdek! Wniosek został złożony na stronie internetowej w dniu 28 stycznia i przesłany w dniu 4 lutego. 16 dni roboczych i 12 dni roboczych w dniu wysyłki oraz odpowiednio 23 i 19 dni, uruchomionych i przydatnych, od dnia rozpatrzenia wniosku. Był w paczce z innymi przedmiotami i był dobrze zapakowany. Oprawa to za dużo! Ma dotyk na przycisku, który zmienia natężenie światła. Jest dość silny na wszystkich etapach i w rzeczywistości, jeśli jest skierowana na białą ścianę, zostawia klimat z pysznym oświetleniem do pokoju. Jeśli jest wycelowany bezpośrednio na coś, to bardzo dobrze się świeci! Część przedłużająca się dobrze porusza, a pasek jest bardzo mocny! Pięć gwiazdek!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Δεν χρειάζεται κριτικές!!! Ένα ακόμη σημαντικό προϊόν από την αξιόπιστη εταιρία!! Πολύ γρήγορη αποστολή!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Excellent value for money. Fast delivery, good material quality, modern design, durable packaging. It performs its function perfectly. Flexible, imaginative, I love it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Bardzo ładna lampa biurkowa LED, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2019

    На коробку с лампой похоже кто-то сел. Или упал. Лампа, тем не менее, уцелела и прекрасно работает. Пружина в прищепке очень сильная. Провод блока питания около 3.5 метра.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2019

    Отличная лампа. На самом мощном режиме светит ярко. Можно удобно направить свет куда нужно. Крепление к столу надежное, так же в комплекте есть винт, которым можно прикрутить лампу к стене.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2019

    Беру уже вторую лампу. Очень понравилась. Для чтения в кровати - лучше не придумаешь. Свет приятный, теплый, направленный. Очень длинный шнур питания - это плюс. В общем, рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    great desk lamp, im using this as a reading light by the bed. there a switch in the lead that's turns it all off, with the switch turned on you get a nice red glow from around the base next to the touch switch. nice big metal clamp opens nice and wide and with rubber inserts stop it falling off. the flexi arms hold position well. first touch the light comes on and is very bright after next press it gets even brighter and another tap turns it to full brightness, one last tap turns it off.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2019

    Шла лампа долго,26 июня была заказана,и получила 5 августа,коробка упакована плохо,вся смята,а лампа в нутри просто валялась,без каких-либо перегородок,но славу богу все работает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    Excelente luminária pra leitura. Elegante e com um sensor de toque muito bom e conveniente. Os 200 lumes oferecidos ilumina muito e o tamanho da luminária como um todo e muito imperceptível. Gostei e já comprei mais uma. Blitz Wolf.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 661
    • Ft4 271
    • Ft5 285
    • Ft8 546
    • Ft4 271
    • Ft3 169
    • Ft10 222
    • Ft2 900
    • Ft7 630
    • Ft6 103
    • Ft10 530
    • Ft5 798
    • Ft8 576
    • Ft3 966
    • Ft3 523
    • Ft2 937
    • Ft8 460
    • Ft5 492