Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1241)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1241)
    • 5 Star(1185)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Świetny produkt, super jakość, super polecam. Umiarkowana dostawa z powodu poczty Brazylii, ale przybyła szybko do Brazylii największym problemem jest zawsze poczta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Jakość BlitzWolf jest bardzo dobra pas led ten niesamowity i przełącznik spełnia swoją funkcję, są łatwe do ustawienia, na pewno kupię więcej produktów tej marki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jeśli mam być szczery, to myślę, że diody LED są drogie w porównaniu do innych, które można znaleźć na Amazonie. Jednak nie żałuję. Bardzo dobra jakość budowy, od podajnika do paska LED są bardzo estetyczne i mają najwyższą jakość budowy. Jeśli jesteś taki jak ja, szukaj najlepszych produktów w cenie, która jest w zasięgu ręki, to są twoje światła. Bałem się, że pasek nie będzie dobrze pasował do narożników, ale nie jest, wygina się na tyle, by przylegać idealnie w zakrętach. Bardzo zadowolony z mojego zakupu, przybył w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2021

    Jego oświetlenie jest doskonałe i nie pozostawia nic do życzenia. Niestety, nie przykleił się zbyt dobrze do drewna i w końcu zwiał. Ale nic, czego dobra taśma nie naprawi. Aplikacja jest łatwa w użyciu, a także bardzo prosta do tworzenia automatów do włączania lub wyłączania, gdy wystąpi określone z góry zdarzenie. Nie wspominając o interakcji z Alexą, Google, Tuyą i innymi asystentami. Źródło jest potężne i może wysłać energię, aby ostatni LED świecił (5 metrów). Wysłali łącznik wzdłuż paczki, mimo że go nie potrzebowali. W każdym razie, doceniam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Świetny produkt, to drugi raz, kiedy biorę... W porównaniu do kupionego ponad rok temu 'zmieniał tylko transformator, który jest teraz mniejszy, reszta jest taka sama.... Dla jasności, kupiłem go, bo z dnia na dzień wracałem, mała intensywność dla rekordu, białe diody... Odkryłem, że to małe pudełko, gdzie jest przycisk... Po przybyciu nowy właśnie go zastąpił, zaczął się wyłączać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Produkt jest bardzo udany, jest pięknie w kartonie. Nie brakuje gniazd wtykowych. Można go łatwo kontrolować poprzez kabel pośredni i aplikację. Ustawianie aplikacji i dodawanie urządzeń są łatwe. Muzyka zmienia kolory. Byłem w stanie owinąć go wokół biurka bez cięcia. Pewnie dostanę jeden z tych 1m mocowań. Kolory były żywe i pięknie usatysfakcjonowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Bardzo dobre ledowe wstążki, otrzymane w ciągu 30 dni, użycie sprawia dobry czas z Alexą i świetnie działa z poleceniami głosowymi. To nie podróbka i długo się tu zajęło. Kupiłam dwie wstążki i nie była przyklejona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    Bardzo dobry i bardzo miły produkt za tę cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Świetna jakość i działa z pomocą głosową Google

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Tökéletesen működik, szép színeket ad, appal könnyen konfigurálható.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 421
    • Ft6 469
    • Ft1 975
    • Ft13 323
    • Ft3 805
    • Ft5 707
    • Ft5 579
    • Ft5 061
    • Ft5 272
    • Ft6 591
    • Ft6 554
    • Ft7 214
    • Ft5 931
    • Ft2 964
    • Ft3 294
    • Ft16 752
    • Ft23 224
    • Ft4 566