Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1202)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1202)
    • 5 Star(1147)
    • 4 Star(52)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/09/2020

    Pakiet przyszedł dość szybko...Jest w pudełku, ładnie zapakowany. Próbowałem ich, działają prawidłowo, chociaż nie testowane przez telefon...Koniec świateł, które łączy się z adapterem ma plastik na nim (kupione boki)..co jest naprawdę dobre, ogólna jakość jest bardzo satysfakcjonująca!! A guma, która trzyma kable razem jest jak świetny pomysł! Jak również preinstalowana, dwustronna taśma na adapterze- ponownie bardzo inteligentny! Polecam, gorąco!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetny produkt, super jakość, super polecam. Umiarkowana dostawa z powodu poczty Brazylii, ale przybyła szybko do Brazylii największym problemem jest zawsze poczta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Jakość BlitzWolf jest bardzo dobra pas led ten niesamowity i przełącznik spełnia swoją funkcję, są łatwe do ustawienia, na pewno kupię więcej produktów tej marki.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Uczciwy stosunek ceny. Pasek LED jest w dobrym stanie. Większość paczki to papierowe rzeczy do recyklingu. Łatwy do demontażu, bez przesiewu. Niestety żadnych błysków ani dziur. Uczciwy produkt 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Kontrola wygląda bardzo dobrze. Kupiłem go na biurku i oczywiście dlatego, że obsługuje asystenta Google. Na pewno kupię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Podoba mi się ten produkt, będzie świetnie wyglądać na mojej konfiguracji i wokół telewizora, zajęło mi to trochę czasu, bo spieprzyłem kod pocztowy, ale wszystko się udało. Przybyła nietknięta nawet podczas licznych podróży przez pocztę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/01/2021

    Jeśli mam być szczery, to myślę, że diody LED są drogie w porównaniu do innych, które można znaleźć na Amazonie. Jednak nie żałuję. Bardzo dobra jakość budowy, od podajnika do paska LED są bardzo estetyczne i mają najwyższą jakość budowy. Jeśli jesteś taki jak ja, szukaj najlepszych produktów w cenie, która jest w zasięgu ręki, to są twoje światła. Bałem się, że pasek nie będzie dobrze pasował do narożników, ale nie jest, wygina się na tyle, by przylegać idealnie w zakrętach. Bardzo zadowolony z mojego zakupu, przybył w 15 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Bardzo szybka reakcja na wyłączenie/zmianę jakiegoś parametru z wirtualnych asystentów, bardzo jasne i materiały wyglądają bardzo dobrej jakości, polecane w 100% Przybył bardzo szybko do Chile, myślałem, że to zajmie więcej czasu, aby przyjechać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Świetny produkt, to drugi raz, kiedy biorę... W porównaniu do kupionego ponad rok temu 'zmieniał tylko transformator, który jest teraz mniejszy, reszta jest taka sama.... Dla jasności, kupiłem go, bo z dnia na dzień wracałem, mała intensywność dla rekordu, białe diody... Odkryłem, że to małe pudełko, gdzie jest przycisk... Po przybyciu nowy właśnie go zastąpił, zaczął się wyłączać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Produkt jest bardzo udany, jest pięknie w kartonie. Nie brakuje gniazd wtykowych. Można go łatwo kontrolować poprzez kabel pośredni i aplikację. Ustawianie aplikacji i dodawanie urządzeń są łatwe. Muzyka zmienia kolory. Byłem w stanie owinąć go wokół biurka bez cięcia. Pewnie dostanę jeden z tych 1m mocowań. Kolory były żywe i pięknie usatysfakcjonowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4,441
    • Ft3,105
    • Ft13,671
    • Ft4,037
    • Ft6,315
    • Ft3,726
    • Ft2,483
    • Ft4,814
    • Ft3,105
    • Ft1,551
    • Ft5,902
    • Ft4,317
    • Ft4,314
    • Ft5,902
    • Ft6,213
    • Ft5,246
    • Ft16,559
    • Ft4,099