Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1283)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1283)
    • 5 Star(1218)
    • 4 Star(55)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/03/2020

    A minősége kifogástalan, pillanatok alatt sikerült beintegrálni a rendszerbe, a mobilos alkalmazás gond nélkül felismerte. Mostanra a BlitzWolf is eljutott oda, hogy ha valamin rajta van a neve, akkor stabilan lehet számítani egy jó minőségű termékre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2019

    I love blitzwolf products and this led strip is one of the many products I'm using.. Always satisfied with all the blitzwolf products.. Outstanding quality and so is tjis too.. Light is very bright all the colours and specially the white led is very bright.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    Kontrola wygląda bardzo dobrze. Kupiłem go na biurku i oczywiście dlatego, że obsługuje asystenta Google. Na pewno kupię więcej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2019

    Muy Buen Producto Me llegó en 12 días los colores están muy bien. No Es Lo Mismo Verlos En fotos que ya tenerlos los colores estan más vivos. super recomendable

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Świetny produkt, super jakość, super polecam. Umiarkowana dostawa z powodu poczty Brazylii, ale przybyła szybko do Brazylii największym problemem jest zawsze poczta.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Podoba mi się ten produkt, będzie świetnie wyglądać na mojej konfiguracji i wokół telewizora, zajęło mi to trochę czasu, bo spieprzyłem kod pocztowy, ale wszystko się udało. Przybyła nietknięta nawet podczas licznych podróży przez pocztę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2020

    Jakość znacznie wyższa od klasycznych pasków LED. Dbają o szczegóły. Zaskoczyła mnie na lepsze. Warto zapłacić trochę więcej za takie światła.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2019

    El producto está muy bien y da buena luz. pero me parece un abuso por su parte, que desde que se los compré hace solo 2 meses le hayan subido el doble de precio. pensaba pedir más, pero con esa subida me abstengo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2019

    Received it today. Easy set up with Google Home. Quality is high, works well with the app. Several modes are available. Really recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2020

    Mieszkam w Niemczech. Wybrałem magazyn brytyjski, zamówiony 1 kwietnia, otrzymany 8 kwietnia. Opakowanie było świetne, produkt czuł wysokiej jakości, był w stanie połączyć się po przeczytaniu ręcznego, świetnie działa z Alexą.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.99
    • US$52.99
    • US$32.33
    • US$16.99
    • US$17.81
    • US$10.38
    • US$19.99
    • US$41.57
    • US$19.25
    • US$13.99
    • US$43.88
    • US$9.19
    • US$9.90
    • US$45.03
    • US$17.88
    • US$17.99
    • US$25.16
    • US$45.99