Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(163)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/12/2020

    Jest tak jak chciałem, ale nie działa tak, jak chcę z muzyką. Chciałbym, żeby był jednym kolorem, kiedy miga w rytmie, ale ciągle zmienia kolory. Wspierany Tuyą.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Lepsze niż ten kontroler z taśmą lodową, na który nigdy wcześniej nie spotkałem, to urządzenie jest idealne. Podoba mi się, że ma mikrofon i może podążać za taśmą LED rytmem muzyki lub głosem, który mówię, Zamówiłem to także dla mojej młodszej siostry i jest zachwycona, że może pracować całą dobę i obsługiwać urządzenie przez Blitzwolf lub Google Home App.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Działa świetnie, ale będziesz miał problem, aby połączyć się z wifi. W instrukcji użytkownika należy powiedzieć, że włącz 3x, ale to nie działa. Musisz włączyć i po tym przycisku wcisnąć na kilka sekund, a po tym czasie pasek mruga, a po tym możesz połączyć go z aplikacją Blitzwwolf. Bardzo dobry produkt jak zawsze z Blitzwolf!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Działa bardzo dobrze, używam go z paskiem 10M rgb5050 Aplikacja jest bardzo płynna, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2020

    SK z Luksemburga (nie z CZ) jak kupowałem przyszedł w 14 dni. Urządzenie bez paska LED (mój błąd powinienem był przeczytać lepiej). Nietestowany, może pójdzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Jakość obwodu jest dobra, i istnieje wiele opcji do sterowania przez IR. Ale potrzebują poprawy w aplikacji, powinny one obejmować wsparcie dla „trybów", „scen" i „tryb muzyczny" dla Alexy i asystenta Google. Chciałbym mieć taką samą kontrolę, jaką mam w kontroli IR

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Przybył super szybko doskonała jakość i lepiej już z baterią gratulacje Blitzwolf..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Świetny sterownik, aby ustawić na aplikacji i tylko trzymać się/wyłączyć przez kilka sekund aż do błysku led taśmy, i pobrać w led linii to w aplikacji Smart Live.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lauland
    US
    30/05/2021

    The best option for your LED strip light 🚨 settings with WIFI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Towar dotarł w porządku w ciągu około 15 dni. Jeszcze ich nie próbowałam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 646
    • Ft3 575
    • Ft3 379
    • Ft5 963
    • Ft3 094
    • Ft9 655
    • Ft3 575
    • Ft3 203
    • Ft5 910
    • Ft14 345