Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2021

    Otrzymany w odpowiednim opakowaniu z plastikową folią. Można łatwo dać go jako prezent. Miał inny „chiński" aparat dla dzieci wcześniej z podobnym oprogramowaniem (i dźwiękami), ale to o większej jakości. LCD jest większe z bardziej chrupiącym kolorem, ale kąty widzenia nie są zbyt duże. Oznacza to, że jeśli dwie osoby trzymają go na długości ramion, muszą trzymać głowę blisko, jeśli chcą oglądać LCD bez czarnych/dziwnych kolorów. Podoba mi się dwa górne przyciski, jeden do zdjęć i jeden do wideo, które mogą włączyć proces zasilania, włączyć tryb zdjęcia i zrobić zdjęcie bez oglądania LCD lub wyboru dowolnego elementu menu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • pip2103
    BG
    08/12/2020

    Otrzymałem aparat dość szybko, ponieważ kurierzy są dość zajęci/10 dni/. Ma dobry wygląd i odpowiada opisowi. Jako zdjęcie działa dobrze, jako film ma pewne opóźnienie. Dla pieniędzy jest to dobry prezent dla dziecka. Mam aparat dość szybko, mimo że kurierzy są zajęci 10 dni/. Ma dobry wygląd i pasuje do opisu. Jako zdjęcie działa dobrze, jako film jest sławny lag. Dla pieniędzy jest to dobry prezent dla dziecka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    super stroj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Ładny aparat dla dzieci, miał wadliwą baterię, ale udało się ją zastąpić, w przeciwnym razie dobrze jest używać ze świetnymi akcesoriami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    Wielki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zamówiony 3.3.3021 i przyszedł 8.3.2021, z akcji CZ na SK, szybka dostawa. Krótka próba. To będzie prezent urodzinowy dla siedmioletniego chłopca, mam nadzieję, że mu się spodoba. Jest język czeski, co jest dla nas zaletą. Łatwy w obsłudze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Niesamowity prezent, dzieciom się podobało! Blitzwolf to gwarancja jego jakości. Posiada również wiele akcesoriów i wiele opcji oprogramowania, które zmaksymalizują doświadczenie użytkowania. Zdecydowanie świetny prezent dla dzieci (nie tylko..).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Wydaje się dobre z dużą ilością akcesoriów (dwa różne przypadki) i SD w cenie. Jakość zdjęć i ekranu może być lepsza, ale nadal jest dobra jako pierwszy aparat dla mojej siostrzenicy, już się cieszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Dużo akcesoriów, bardzo dobre. Robi dopuszczalne zdjęcia za < 40 dolarów. Bardzo zadowolony z tego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Kvalitné prevedenie, veľa príslušenstva. Kvalita fotografií nie je úplne najlepšia, ale za tú cenu je to ok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 456
    • Ft3 551
    • Ft11 067
    • Ft12 105
    • Ft9 117
    • Ft3 802
    • Ft5 186
    • Ft6 570
    • Ft8 174
    • Ft11 413
    • Ft6 224
    • Ft7 608
    • Ft6 916
    • Ft4 494
    • Ft20 439
    • Ft8 488
    • Ft3 142
    • Ft3 265