Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(19)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(19)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2022

    A really good keyboard and if you are a linear key person, you will definitely love it with the Optical yellow switches. The travel is buttery smooth and the sound is so good. The built is sturdy and doesn't move around while typing or gaming. I received the package in 20 odd days and it came in perfect condition. And no, I didn't pay any customs fee :) If you want to read the in-depth review - https://meshpie.com/blitzwolf-bw-kb2-review/ If you want to check out the sound test - https://youtu.be/pMd-C6Z3OZI If you have any other question, do let me know I will try to respond :) Happy shopping!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2022

    Podoba mi się, przełącznik naprawdę lekki, trochę luźny, trochę hałaśliwy, ale z dobrym modem będzie lepiej, jeśli będzie miał uchwyt większy 30 cm. Dla trudnego cena, aby znaleźć lepiej być tkl.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2022

    Produkt przybył z uszkodzonym opakowaniem. Testowany natychmiast pod kątem integralności, okazał się być bardzo wartościowym klawiaturą. Jednak biorąc pod uwagę stan opakowania, nie mogę dać go w prezencie, jak planowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2022

    Very Good!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    Klawiatura była dość dobra, zaprojektowała i udoskonaliła produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Llevo usándolo 9 días y realmente me está gustando el teclado. Los sistemas de grabado para la iluminación, la sensación al pulsar las teclas y su poco tiempo de respuesta. Cambiaré en un futuro los Keycaps porque negros personalmente no me gustan. Volveré cuando tenga más tiempo usándolo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2022

    Doskonały produkt, bardzo szybka wysyłka. Stablizery nie są najlepsze, ale nie muszą być w tej cenie. Polecam tym, którzy szukają szybkiej, budżetowej klawiatury TKL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Dobra klawiatura gładka i nie bardzo klikająca. Jedynym problemem jest to, że nie mogę zainstalować oprogramowania Blitzwolf

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2022

    Prawdopodobnie nie można uzyskać lepszej klawiatury w tej cenie (40€). Wysyłane szybko i bez żadnych problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2022

    Przybyłem w tygodniu 1 miesiąc przed oczekiwanym wspaniałym klawiaturą zakochałem się w 5-gwiazdkowym Eaxzzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$49.99
    • US$53.99
    • US$59.99
    • US$46.99
    • US$48.99
    • US$58.99
    • US$69.99
    • US$57.99
    • US$27.99
    • US$7.99